Huszonnégy csapatot felvonultató nemzetközi tornán indul az U11

Huszonnégy csapatot felvonultató nemzetközi tornán indul az U11

Biegner Dániel és Pados József csapata Stájerországba utazik.

Két magyar, négy szlovén, egy bosnyák és egy szlovák, valamint a rendező mellett 13 osztrák csapat kapott meghívást Wildonba, ahol a Fussballschule Raffl tartja meg tornáját. Az U11-es együttesek vasárnap délután csapnak össze.

Az Illés Akadémia U11 kőkemény csoportba került. Ellenfeleink: a Sturm Graz, az NK Bravo Ljubljana, a stájerországi FNZ Weiz és JAZ Gössendorf, valamint a karintiai Klagenfurter AC 1909. A csapatok 12 perces mérkőzéseket vívnak egymással. A hatosból az első négy jut tovább – ők pedig négy darab kvartettbe kerülnek. Ezekből a négyesekből az első kettő a negyeddöntőbe kerül, onnan pedig egyenes kieséses rendszerben jutunk el a győztesig.

Az FSR-Styrian Trophy 2022 szabályzata szerint 6+1-es felállásban szerepeltek a résztvevők. A hazaadott labdát a kapus nem veheti fel, nincsen les, a kapus a felpályán nem dobhatja/rúghatja át a labdát.

Tavaly – még U10-esként – a Sturm ellen 5–1-re győztünk, míg az FNZ Weiz-cel – már a kieséses szakaszban – 0–0-ra végeztünk, ám büntetőkkel a stájer csapat lépett tovább. Most már a csoportkörben vissza lehet vágni!