Hozta a kötelezőt az Illés Akadémia U12

Hozta a kötelezőt az Illés Akadémia U12

Nyert, így továbbra is harmadik a tabellán a Takács-csapat.

Illés Akadémia U12 – Hévíz SK U12 5–0 (2–0)
Illés Aka. U12:
Szalai-Horváth – Laczó, Mórocz, Szántó – Vert, Hideg – Horváth Á., Grádvohl, Módly. Cserék: Molnár B., Horváth V., Hányi, Moldován. Vezetőedző: Takács Csaba.
Gólszerzők: Horváth Á. (13., 1–0), Hideg (29., 2–0; 58., 5–0), Horváth V. (33., 3–0), Grádvohl (57., 4–0)

Továbbra is szűk kerettel kénytelen mérkőzést játszani az U12-es csapatunk, de Takács Csaba együttesébe végre volt négy, sérülésből-betegségből visszatérő játékos: Hányi Dávid, Moldován Levente, Horváth Ármin és Horváth Valentin. A mieink lassan lendültek bele a játékba, aztán az első negyedóra végén végre már nem csak eső esett, hanem gól is. Egyre inkább áttevődött a foci a hévíziek térfelére, és az első félidő lefújása előtt nőtt kettőre a különbség. Fordulás után pillanatokig volt csak a labda a vendégeknél, de a harmadik gólt követően sok-sok helyzetünk kimaradt, majd a hajrában tudtunk újabb találatokat elérni. Örömteli, hogy a visszatérők közül ketten is góllal feledtették sérülésüket, ami azért is fontos, mert a következő tíz napban három találkozót is játszik a társaság: jön a Csorna, utazunk Győrbe, majd szombathelyi derbit játszunk a Lurkóval.

Az időjárás nem kedvezett nekünk: leszakadt az ég pont a meccskezdésre, ezáltal csúszóssá vált a játéktér. Enerváltan, kicsit lassan kezdtük a játékot. Mezőnyfölényben játszottunk, de nem volt megfelelő sebesség bennünk, ezért az ellenfél könnyedén megfékezte a támadásainkat. A félidő közepétől hozzászoktunk a pálya talajához, gyorsabbak lettünk, helyzeteket alakítottunk ki, gólokat szereztünk. A szünetben átbeszéltük, min kellene még változtatni. Ezek után még inkább felgyorsult a játékunk és futószalagon gyártottuk a ziccereket. Sajnos a kapu előtti befejezések – az előző mérkőzésekhez hasonlóan – pontatlanok voltak, rossz döntéseket hoztunk. Így is nyertünk, de győzelmünk akár nagyobb arányú is lehetett volna

– mondta Takács Csaba a találkozó után.