Gólfesztivált rendeztek Szűcs János és Varga Roland tanítványai

Gólfesztivált rendeztek Szűcs János és Varga Roland tanítványai

A papírformának megfelelően ismét magabiztos győzelmet aratott az Illés Akadémia U13-as együttese a Hévíz gárdája ellen: az őszi 19–0 után ezúttal 13–0-ra nyerek fiataljaink.

Illés Akadémia U13 – Hévíz SK U13 13–0 (6–0)
Illés Aka. U13.:
Őri – Kálócz, Tasnádi, Vámos, Molnár L. – Hende, Bolla B., Söptei – Virág, Klement, Tóth E. Cserék: Tóth M. – Nyári, Papp M. Vezetőedző: Szűcs János.
Gólszerzők:
Tóth E. (8., 32., 39., 58.), Klement (1., 29., 37.), Virág (3., 6., 46.), Bolla Á. (16., 45.), Hende (34.)

Tavaly szeptember végén idegenben 19–0-ra győzték le Szűcs János és Varga Roland tanítványai a sereghajtó Hévíz gárdáját, így cseppet sem meglepő, hogy ezúttal is gólfesztiválra készültek a szombathelyi gyerekek. Ám arra talán még ők sem számítottak, hogy már a 6. másodpercben megszerzik a vezetést, ugyanis Tóth Erik remek beadását rögtön a középkezdés után gólra váltotta Klement Dávid. Nem sokkal később pedig már 2–0 volt az eredmény, mivel a 3. minutumban Virág Ádám is betalált. A folytatásban is egymás után vezették akadémistáink a veszélyes akciókat, melyek közül az első félidőben még négyet góllal fejeztek be. Így a szünetben 6–0 volt az állás.

Térfélcserét követően sem változott a mérkőzés koreográfiája: a mieink támadtak, a Zala megyeiek pedig hősiesen védekeztek. Jellemző, hogy az első szögletüket a találkozó 39. percében rúghatták a vendégek. A derbi vége teljesen megérdemelt 13–0-ás Illés-győzelem lett, azaz a gólfesztivál ezúttal sem maradt el.

Gratulálok a srácoknak, mivel teljesítették az elvárásokat, azaz nagy gólarányú győzelmet arattak egy szimpatikus ellenféllel szemben. Komoly különbség volt a két csapat között

– foglalta össze röviden a történéseket Szűcs János vezetőedző.