Horváth Rajmund és Szijjártó Ármin is profi szerződést írtak alá

Horváth Rajmund és Szijjártó Ármin is profi szerződést írtak alá

Az Illés Akadémia újabb játékosokat ad a Szombathelyi Haladásnak.

A múlt héten kezdte meg a felkészülést a 2021/2022-es bajnoki szezonra a Szombathelyi Haladás. Vezetőedzőként Németh Szabolcs dolgozik, segítője pedig Sipos Norbert – mindketten korábban az Illés Akadémia szakmai stábját erősítették. Most pedig újabb játékosok csatlakozhattak az alapozást végző csapathoz.

A 2003-as korosztályunkból már 2021 tavaszán bemutatkozhatott a Merkantil Bank Ligában Horváth Rajmund. A csatár idén február 14-én a Vasas ellen játszotta első felnőtt mérkőzését, amit még kettő (Békéscsabán, és itthon a Csákvár ellen) követett. Most élete első profi szerződését írhatta alá, három évre kötelezve el magát a szombathelyiekhez.

Szintén profi kontraktust írt alá a zöld-fehérekhez Szijjártó Ármin. A 17. születésnapját nemrégiben ünneplő támadó hosszú sérülés után 2021. április 17-én léphetett pályára először az Illés Akadémia mezében: a csereként kapott 19 perc két gólra volt elegendő számára… Később még kettőt hozzátett, így az U17-es bajnokságban a 6/4-es mutató volt az ajánlólevél a Haladáshoz.

Mindkét fiatal 2024. június 30-ig szóló szerződést írt alá.