Hiába támadtuk szinte végig a meccset, kikaptunk

Hiába támadtuk szinte végig a meccset, kikaptunk

Az óváriak az első félidőben rúgtak két gól, a másodikban pedig hősiesen védekeztek, így végül 2–1-re nyertek U12-es csapatunk ellen.

CREDOBUS Tehetségközpont U12 – Illés Akadémia U12 2–1 (1–1, 1–0, 0–0, 0–0)
Illés Aka. U12.: Hajba B. – Németh B., Székely, Szalma – Módly, Molnár B. – Németh B., Mihók, Lakatos. Cserék: Schepanski – Szakács, Dobovánszky. Vezetőedző: Takács Csaba.
Gólszerző: Lakatos (2., 0–1)

Úgy indult a meccs, ahogy azt legszebb álmainkban reméltük: Lakatos Krisztián egy labdaszerzést követően gyakorlatilag az első komolyabb támadásunkat góllal fejezte be. Sajnos a gyors találat inkább a mieinket fogta meg, és a hazaiak egy szögletet követő kavarodás után a 10. percben egyenlíteni tudtak.

Az 1–1-ről induló második etapot a változatosság kedvéért az óváriak kezdték egy gyors góllal: Koltai Áron vette be a kapunkat. Ezt követően U12-es csapatunk már-már nyomasztónak mondható fölénybe került, ám egyenlíteni a félidő végéig sem sikerült.

A harmadik és a negyedik felvonás forgatókönyve teljesen hasonlóan alakult: mi támadtunk, az ellenfél pedig körömszakadtáig védekezett. A gond „csupán” az volt, hogy a szép számmal kidolgozott helyzeteink közül egyetlen egyet sem sikerült gólra váltanunk, így pedig a mosonmagyaróvári vendégjátékunk vége 2–1-es fiaskó lett.

Összességében elégedett lehetek a gyerekek teljesítményével, megpróbáltak az elveink alapján futballozni. Ennek köszönhetően a mérkőzés nagy részében domináltunk. A hazaiak támadásait csírájában elfojtottuk és helyzetek tömkelegét dolgoztuk ki. Csupán a gól hiányzott a játékunkból

– fogalmazott a Tóth Zsoltot a kispadon helyettesítő Takács Csaba.