A góllövéssel hadilábon álltunk

A góllövéssel hadilábon álltunk

Hiába játszott jól U13-as csapatunk Mosonmagyaróváron, a mérkőzést a helyzeteivel jobban sáfárkodó hazaiak nyerték meg 3–1-re.

CREDOBUS Tehetségközpont U13 – Illés Akadémia U13 3–1 (2–0, 0–1, 0–0, 1–0)
Illés Aka. U13.:
Nagy Zs. – Szántó, Tóth D., Tasnádi Zs. – Hideg, Bosnyák Botond – Horváth Á., Grádvohl, Axnix. Cserék: Vert Zs., Angler, Bosnyák Bence, Moldován. Vezetőedző: Nagy László.
Gólszerző:
Horváth Á. (36., 2–1)

Kifejezetten rosszul kezdődött a számunkra a mérkőzés, ugyanis a hazaiak egy szögletet követő fejessel már a 3. percben megszerezték a vezetést. Ezt követően a mieink több helyzetet is kidolgoztak, ám a befejezésekkel nem volt szerencséjük. Az óváriak viszont a 18. percben egy távoli lövéssel megduplázták az előnyüket.

A 2–0-s állásról induló második etapban egyértelműen fölényben játszottak Nagy László tanítványai, azonban még büntetőből sem tudtak szépíteni. A 36. percben aztán szerencsére megtört a jég és Horváth Ármin több jó csel után 2–1-re hozta fel a csapatunkat.

A harmadik etapban végig dominált U13-as együttesünk, de sajnos a góllövéssel továbbra is hadilábon álltak a gyerekek.

A zárónegyedben egy pontrúgást követően ismét egy fejessel vették be a kapunkat a házigazdák, akik így végül 3–1-re nyerték meg az összecsapást.

Egy szűk pályán, egy kifejezetten kellemetlen stílusban futballozó ellenféllel találkoztunk, aki ráadásul fizikálisan jóval erősebb volt nálunk. A vereség ellenére elégedett vagyok a srácokkal. Kombinatívan, nagy akarattal játszottak, de a gólhelyzetek közül csak egyet sikerült kihasználniuk. Mindenesetre ez a teljesítmény biztató a jövőre nézve

– értékelte a látottakat Nagy László vezetőedző.