A szabadnapon sincs pihenő

A szabadnapon sincs pihenő

A Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság 6. fordulójában ugyan nem lép pályára az eddig 100 százalékos teljesítménnyel menetelő csapatunk, ám ennek ellenére sem pihenéssel töltötték a hétfői napon játékosaink.

Edzőink korán reggel szerelést húztak és egymás közötti játékkal készültek az október 8-i rangadóra, amikor a nagy rivális Don Pepito gárdájával csapnak majd össze.

Öt mérkőzést követően hibátlan mérleggel állt az A-csoport tabellájának élén az Illés Akadémia Edzők csapata. Együttesünk sorrendben a Szikla MFC, a PEAKFITNESS, a Fociszak FC, az Ölbői Horgásztó és a PESZI FC gárdáját is legyőzte, így a maximális 15 ponttal vezette a mezőnyt. Az ezüstérmes pozícióban a nagy rivális Don Pepito állomásozott. Nagy meglepetésre Táncsics Bandiék az 5. fordulóban 7–3 arányban kikaptak a mieink által korábban már legyőzött PEAKFITNESS csapatától, ennek köszönhetően pedig lépéshátrányba kerültek velünk szemben.

A pontvadászat 6. körében szabadnapos volt a csapatunk, ám így sem pihenéssel töltötték a napot Illés Béláék, ugyanis Kóbor László edzést vezényelt nekik, ami egy jó órán át tartó kétkapus játékból állt. A „mester” bizonyítva a tréning komolyságát, saját maga is szerelést húzott.

A látottak alapján kijelenthetjük, hogy a foglalkozás elérte a célját. A csapatunk jó formában várja a rangadók rangadóját!