Heti étlap: Puskás Akadémia, Újpest, Pápai ELC

Heti étlap: Puskás Akadémia, Újpest, Pápai ELC

Öt korosztályunk lép pályára a szombati napon.

Még két meccse van hátra a Horváth Rudolf-Horváth András duó által irányított U19-es csapatnak, ezeknek a tervezett időpontja december 9-e és 12-e, azaz a héten nem meccsel a legidősebb korcsoportunk. Ötször fognak edzeni, de ahogy eddig is, néhányan a felnőttekkel készülnek, hiszen a Haladás kétszer is (szerdán Tatabányán a Budaörs ellen, míg vasárnap a Rohonci úton a DVSC ellen) bajnokit játszik a héten.

Sátori Barnabás és Szűcs János csapata, az U17-es korosztály is öt edzésre jelentkezik a héten. Számukra még három meccset tartogat a sorsolás, ebből az első most szombaton lesz, hazai környezetben. 11 órakor a második helyezett Puskás Akadémia érkezik hozzánk.

Az U16-osok számára sem lesz meccs ezen a héten. Kovács László és Nagy József tanítványai ötször tréningeznek a héten. A hátralévő két találkozó – hasonlóan az U19-esekhez – december 9-én és 12-én lesz.

Hazai környezetben játszik az U15-ös csapatunk. Öt tréning után szombaton 14 órakor az Újpestet fogadják Németh Richárd és Körhöcz György tanítványai. Decemberben még háromszor játszanak majd a fiúk, és a tervek szerint a kecskeméti kirándulás új időpontja jövő február első hétvégéje lesz.

Ugyancsak Szombathelyen játszik az U14-es korosztályunk. Tóth Zsolt és Nagy László csapata is a budapesti lilákat fogadja szombaton 14 órakor. Ők is három meccsen lépnek pályára még decemberben.

Pápára utazik szombaton Szűcs János és Varga Roland U13-as csapata. A 100%-os teljesítmény folytatásának reményében pályára lépő együttesünk 10 órakor kezd majd.

Takács Csaba négy edzést vezényel az U12-esek részére. A társaság szombaton Pápára buszozik, és 11.30 órakor játszik bajnoki találkozót.