Szalay Szabolcs és Tóth Milán is visszatértek az NB II-be

Szalay Szabolcs és Tóth Milán is visszatértek az NB II-be

Nagy vereségbe szaladt bele a Haladás Tatabányán a Budaörs vendégeként.

A debreceni győzelem után Debreceni nélkül utazott a Merkantil Bank Liga 18. fordulójának mérkőzésére a Haladás. A már több poszton is bevetett játékos a csípőjét fájlalta, ám így is volt jelenlegi növendékünk a kezdőben, hiszen Kállai Kevin kapott bizalmat Mátyus Jánostól. Mellette Doktorics Áron is szerephez jutott a Grosics Gyula Stadion gyepére kifutó csapatban, míg a túloldalon Nyári Patrik és Halmai Ádám kezdett. Utóbbi a meccs emberének bizonyult: a találkozó elején és az első félidő hajrájában is betalált, így két góljával elévülhetetlen érdemeket szerzett abban, hogy a Budaörs végül 4–0-ra megnyerje a találkozót.

A 74. percben Schuszter Ronald és október 4-e után Szalay Szabolcs is pályára lépett, míg a hajrára Tóth Milán is beállt, így utóbbi két játékosunk több mint 50 nap után játszhatott ismét a magyar futball második vonalában.

A bánkódásra nincsen sok idő, hiszen vasárnap ismét feladat vár a szombathelyiekre: a listavezető DVSC érkezik a Rohonci útra.

A mérkőzést követően Szalay Szabolcs és Halmai Ádám adott videóinterjút, amelyek megtekinthetőek az Illés Akadémia Facebook- és Instagram-oldalán is.