Heti étlap: DVSC, MTK, Nyíregyháza, Honvéd, Gyirmót, Szeged

Heti étlap: DVSC, MTK, Nyíregyháza, Honvéd, Gyirmót, Szeged

Az U16-osok bajnoki helyett egy stájer csapattal ütköznek meg.

Horváth Rudolf és Horváth András csapata keddtől-péntekig hat alkalommal fog edzeni. A péntek délelőtti edzés után buszra száll az U19, ugyanis szombaton 10 órakor Debrecenben játszanak Borbács Ádámék.

Az U17-esek ugyancsak hatszor fognak tréningezni. Kovács László és Nagy József együttese az MTK vendégeként lép pályára szombaton délben.

Nem fog bajnokit játszani november első hetében az Illés Akadémia U16. Németh Richárd és Körhöcz György hat edzést tart a héten, és szombaton 15 órakor az osztrák GAK U16-U17 vegyes csapattal mérik össze erejüket Bodrogi Bencéék.

A leghosszabb túra U15-öseinkre vár. Hat tréning, és egy pénteki buszút következik Sátori Barnabás és Varga Roland csapatának programjában, és szombaton 10 órakor Nyíregyházán játszik a csapatunk.

A tíz együttest felvonultató U14-es bajnokság Kiemelt-csoportjában új kör kezdődik, így az első fordulóban már megismert Honvéd-MFA érkezik Szűcs János gárdájához. A meccs szombaton délben kezdődik.

Négy-négy edzésre várja a korosztálya tagjait Nagy László és Tóth Zsolt is. A múlt hétvégén mind az U13, mind az U12 győzelmet aratott Székesfehérváron – valami hasonlóra készülünk ezen a hétvégén is. Ezúttal a Gyirmót érkezik hozzánk, mindkét meccs 10-kor kezdődik.

A Faggyas Milán vezette U11 keddtől csütörtökig kint, pénteken már teremben fog edzeni. Biegner Dániel U10-esei kedden és szerdán szabadtéren, pénteken teremben tréningeznek, míg csütörtökön a Kőszegi Lóránt FC U11-gyel játszanak. Hujber Gábor az U9-eseknek kedden kint, szerdán a táplánszentkereszti teremben tart edzést, és csütörtökön ők az U10-es kőszegiekkel meccselnek. Mindhárom korosztályunk Gyirmótra utazik vasárnap, ahol a helyiekkel és a Zalaegerszeggel játszanak Bozsik régiós tornán.

Az U8-asok kedden és pénteken Táplánszentkereszten gyakorolnak, csütörtökön pedig Pados József tanítványai a Király SE ellen játszanak felkészülési találkozót. Szabó Róbert U7-esei kedden és csütörtökön a Dési Iskolában készülnek, aztán pénteken szabadtéren. Mindkét csapat vasárnap hazai környezetben fog fesztiválozni.

Tebeli György U19-es leányai keddtől szombatig hétszer jelentkezhetnek edzésre, vasárnap 13.30-tól pedig Szegeden játszanak bajnokin.

Az U17-es és az U15-ös lányok hat tréningen vesznek részt. Győrffy Mátyás és Ferencsik Evelin tanítványai, illetve a Luki András-Kollár Anna-edzőpáros csapata is hazai környezetben fogadja a szegedi St. Mihály FC-t.

Tóth Alexandra U14-esei kedden, csütörtökön és pénteken edzenek, szombaton pedig Zalaegerszegen lépnek pályára.