Hét bajnoki a heti programban

Hét bajnoki a heti programban

Ellenfeleink lesznek a Hévíz, az ETO FC, a Vasas és a Puskás Akadémia.

Hat edzéssel készül az eddig 100%-os U19-es csapatunk a héten. Horváth Rudolf és Horváth András gárdája szombaton Felcsútra utazik, ahol a Puskás Akadémia vendégeként folytathatják a jó sorozatukat.

Sátori Barnabás és Szűcs János U17-esei szerdai szabadnappal számolhatnak. Ők is hatszor tréningeznek, majd szombaton Budapestre utaznak, ahol délben a Vasas otthonában lépnek majd pályára.

Az U16-osok (Kovács László, Nagy József) programja hasonló: hat edzés után nekik is megváltott jegyük van a Fáy utcába a szombati találkozóra. Az ő meccsük délután kettőkor kezdődik.

Hazai környezetben lépnek pályára Németh Richárd és Körhöcz György tanítványai. Az U15-ösök a héten négyszer edzenek, és szombaton 10-kor a Győri ETO-t fogadják.

Négy edzésen gyakorolhatja a helyzetkihasználást a góllövéssel hadilábon álló U14-es csapatunk. Tóth Zsolt és Nagy László együttese szombaton 10-től az ETO elleni hazai meccsen javíthatnak mérlegükön.

Szűcs János és Varga Roland U13-asai négy tréninget kapnak az edzőpárostól, majd vasárnap Hévízre utaznak, és remélhetőleg továbbviszik remek szériájukat. A meccs 16 órakor kezdődik.

Az U12-eseknek négy edzést tart Takács Csaba. Vasárnap ők is elbuszoznak Hévízre, a találkozójukra 17.30 órakor kerül sor.