Hatot rúgott Horváth András együttese

Hatot rúgott Horváth András együttese

Több U17-es is lehetőséget kapott ezen a találkozón.

Illés Akadémia U19 – Vép VSE 6–0 (1–0)
Illés Aka. U19:
Pálfi – Frák, Csató, Kovács B., Tarján – Horváth A., Zsédely, Tóth M. – Bonchis, Barta, Takács-Földes. Cserék: Abért B., Stefanich, Németh R., Erdei, Bécsy, Bolla, László, Bene, Pruska, Őri. Vezetőedző: Horváth András.
Gólszerzők: Takács-Földes (2), Tóth M., Pruska, László, Bécsy

Péntek este az előző Vas vármegyei I. osztály ötödikjét, a Vép VSE csapatát fogadta az Illés Akadémia U19. A zöld-fehérek alakítottak ki nagy fölényt, ami nem csak a labdabirtoklásban, hanem a helyzetekben is megmutatkozott. Éppen túl voltunk az első félidő derekán, amikor Zsédely Bence remek indításából Tóth Máté a kapust is kicselezve talált be, 1–0.

A szünetet követően egy bal oldali akció végén Takács-Földes Olivér cselezte be magát a 16-oson belülre és kilőtte a hosszút, 2–0. Három perc múlva egy hazaadásra csapott le László Krisztián, passzát pedig Pruska Dániel helyezte a kapuba, 3–0. Ebben az időszakban nagy fölényben futballoztak, újabb két perc alatt újabb két gólt szereztünk. Előbb László Krisztián nyert meg egy fejpárbajt, a labdát Pruska Dani gyűjtötte be, akinek a passzát Takács-Földes Olivér váltotta a negyedik találatra, majd egy letámadás végén Pruska Dani labdaszerzése után László Krisztián lőtt szép gólt egy remek csel után. A 61. percben Takács-Földes Olivér kiváló beadását Bécsy Bendegúz bólintotta a kapuba, kialakítva a 6–0-s végeredményt.

A mezőnyfölény főleg a második félidőben gólokban mutatkozott meg. Jól játszottunk az egész mérkőzés során. Az első gólt volt nehéz megszerezni, aztán beindult a gépezet. Megfelelő terhelést kaptak a játékosok, több futballista is nagyon jó benyomást tett rám

– értékelt Horváth András vezetőedző.