Hat hazai meccs szombaton

Hat hazai meccs szombaton

Elkezdődik a szezon az U12 és az U13 számára is.

A bajnoki rajton remeklő Horváth Rudolf és Horváth András által irányított U19 hét edzést követően szombaton hazai környezetben a Diósgyőrt fogadja. A miskolciak is jól kezdték a szezont, hiszen 5–2-re verték a Nyíregyházát.

A Vasas otthonában vereséget szenvedő Illés Akadémia U17 szintén hét tréningre érkezik. Kovács László és Nagy József csapatához szombaton az ETO érkezik. A győriek első fordulóbeli találkozója elmaradt.

Németh Richárd és Körhöcz György nyolc gyakorlást tart az U16-osoknak. A mieink szombaton az Újpesti TE együttesét látja vendégül. Mindkét csapat vereséggel indította a 2021/2022-es szezont: mi a Honvédtól kaptunk ki 2–1-re, a lilák pedig a Győrtől 4–0-ra.

A Szegeden parádésan rajtoló Illés Akadémia U15 nyolc tréninget követően szombaton az Újpesti TE gárdáját fogadja. A IV. kerületiek a Kaposvárral játszottak 2–2-es döntetlent a nyitányon.

Szűcs János hat edzést tart az U14-es korosztálynak. A meccsnap számukra is a szombat lesz, az ellenfél pedig az 1. fordulóban pályára nem lépő Puskás Akadémia együttese.

Négy edzést követően szombaton Győrbe utazik az U13-as és az U12-es korosztályunk is. Az ETO ellen Nagy László tanítványai 13 órakor, Tóth Zsolt fiai pedig 15 órakor játszanak. Ez lesz az első forduló az országos U13-as és U12-es bajnokság észak-nyugati csoportjában.

Faggyas Milán és Vargovics Zsolt U11-esei, valamint Biegner Dániel és Somfalvi Péter U10-esei négyszer-négyszer edzenek – utóbbiak pedig szombaton a kapuvári Nebuló Kupán vesznek részt.

A Hujber Gábor–Balogh Bence-edzőpáros által irányított U9, Pados József és Nagy Zoltán U8-asai, valamint Szabó Róbert és Csikortás Dávid U7-esei három-három alkalommal gyakorolnak ezen a héten.

Tebeli György győzelemmel induló csapata, az Illés Akadémia leány U19 hét tréning után szombaton a Diósgyőrt fogadja – a piros-fehérek az első fordulóban hazai környezetben gól nélküli döntetlent játszottak a győriekkel.

A Győrffy Mátyás-Ferencsik Evelin duó által vezetett Illés Akadémia leány U17 nyolc edzést követően szombaton Diósgyőrben lép pályára.

Ugyancsak Diósgyőrben játszik a leány U15-ös csapatunk. Luki András és Kollár Panna együttese hét edzést követően utazik Miskolcra.