Hasznos edzőmeccset játszottunk

Hasznos edzőmeccset játszottunk

A sok helyzet közül hármat értékesített U15-ös csapatunk, így végül 3–1-re győztük le a Fehérvár gárdáját.

MOL Fehérvár FC U15 – Illés Akadémia U15 1–3 (1–1)
Illés Aka. U15.:
Őri K. – Tasnádi Á., Szilvási, Kelemen, Molnár L. – Szücs, Meskó, Söptei – Sipos-Kiss, Klement, Tóth E. Cserék: Németh B. – Kiss B., Bolla Á., Hende, Krone, Sági, Virág, Szele. Vezetőedző: Németh Richárd.
Gólszerzők: Söptei (8., 11-esből, 0–1), Sági (65., 1–2), Tóth E. (72., 1–3)

Jól kezdték akadémistáink a meccset, ugyanis már a 8. percben előnyhöz jutottunk: Klement Dávid beadásába ütött bele kézzel az egyik hazai védő és a teljesen jogos 11-est Söptei Bálint váltotta gólra. A folytatásban is a mieink birtokolták többet a labdát, a fehérváriak leginkább kontrákból próbálkoztak. A félidő utolsó pillanataiban aztán egy ilyen ellentámadásból voltak eredményesek, és alakították 1–1-re az állást.

A szünetben szinte az egész kezdőcsapatot lecserélte a Németh Richárd és Varga Roland alkotta szakmai stáb, így egy kis időnek el kellett telnie ahhoz, hogy visszaálljon a megszokott rend. Aztán amikor ez megtörtént, jöttek szépen sorban a helyzetek is. A 65. perben Sági Marcell, míg a 72. minutumban Tóth Erik volt eredményes. A végjátékban a fáradni látszó ellenféllel szemben még Virág Ádám is eltalálta a kapufát, ám az eredmény már nem változott: 3–1-re nyertük meg az összecsapást.

Egy kifejezetten hasznos edzőmérkőzésen vagyunk túl, melyen egy játszani akaró Fehérvárral találkoztunk. A jelentős labdabirtoklási fölényben gyakorolni tudtuk a támadásépítést. Egy picit fáradtabb volt a mi csapatunk is. Nehéz héten vagyunk túl, hiszen elkezdődött az iskolai tanítás is. Így is sok jó kombinációt láttam a srácoktól, sokat volt nálunk a labda. Igazából a támadások befejezésével volt egyedül gond. De jó volt, hogy mindenkinek bőven jutott játéklehetőség. Azoknak is, akik sérülés vagy betegség után jöttek vissza. Igazából nagyon hasznos volt ez az edzőmérkőzés

– értékelte a székesfehérvári túrát Németh Richárd vezetőedző.