Háromgólos hátrányból fordított U12-es csapatunk

Háromgólos hátrányból fordított U12-es csapatunk

Tóth Zsolt legénysége a második negyedet követően még 3–0-ás vereségre állt, ám a nagyszünetet követően feltámadtak a mieink és hatalmas lelkesedéssel 6–3-ra fordítottak.

ETO FC Győr U12 – Illés Akadémia U12 3–6 (0–0, 3–0, 0–3, 0–3)
Illés Aka. U12.:
Hajba – Reiber, Székely, Győrvári – Molnár B., Módly – Németh B., Mihók, Lakatos. Cserék: Schepanski – Szalma, Tóth N. Vezetőedző: Tóth Zsolt.
Gólszerzők:
Mihók (45., 3–1; 50., 3–2; 80., 3–6), Lakatos (56., 3–2; 64., 3–4), Módly (74., 3–5)

Jó játékkal kezdték a mérkőzést Tóth Zsolt tanítványai, akik sorra dolgozták ki a helyzeteket, ám azokat rendre el is hibázták. Szerencsére az első etapban a hazaiak sem céloztak pontosan, így a nyitójátékrész 0–0-ra végződött. A második felvonásban viszont a cseréket követően picit megzavarodtak a mieink. Több egyéni hibát is elkövettek, amit három góllal büntetett az ETO, ennek köszönhetően pedig a félidőben a Rába-partiak vezettek 3–0-ra.

A harmadik 20 percben viszont óriásit változott a játék képe. Fiataljaink közül a 45. és az 50. percben Mihók Martin, míg az 56. minutumban Lakatos Krisztián talált be és máris döntetlenre állt a derbi.

A 3–3-ról induló utolsó negyedben mindkét gárda nagy erőket mozgósított a győzelem érdekében. Az extázisban játszó mieink most már nagyon jó százalékban használták ki helyzeteiket, így pedig 6–3-ra megnyerték az összecsapást.

Teljesen megérdemelten nyertünk egy nagyon jó ETO ellen. A csapatunk bebizonyította, hogy komoly mentális tartással rendelkezik, ugyanis 0–3-ról sikerült fordítanunk. Ez rendkívül biztató a jövőre nézve. Nagyon elégedett voltam az U11-es Tóth Noel játékával, köszönjük, hogy ilyen jó játékkal segített ki bennünket. A mesterhármast szerző Mihók Martin is minden dicséretet megérdemel, akárcsak az egész csapatunk

– nyilatkozta a derbit követően Tóth Zsolt vezetőedző.