Három korosztályunk duplázik a héten

Három korosztályunk duplázik a héten

Elmaradt mérkőzéseket pótol az Illés Akadémia U12 és U13.

Öt edzésre jelentkeznek az Illés Akadémia U19-esei. Horváth András tanítványaira ismét hazai találkozó vár: ezúttal a Vasas Kubala Akadémia érkezik Szombathelyre.

Az U17-esek szintén ötször edzenek, majd szombaton kora délután a Paksot fogadják Kovács László és Nagy József fiai.

Négy tréning után hosszú út vár az Illés Akadémia U16-ra. Sátori Barnabás és Körhöcz György pénteken tereli buszra a srácokat, az úti cél Nyíregyháza, azaz újabb rangadó vár a zöld-fehérekre.

Németh Richárd és Varga Roland öt foglalkozást vezényel az U15-ösöknek, csütörtökön fognak duplázni a fiúk. A mieink szombaton a Ferencvárost látják vendégül.

Keddtől-péntekig egy-egy délutáni edzés várja az U14-eseket. Nagy László és Biegner Dániel korosztályára komoly feladat vár: szombaton a Honvéd-MFA pályaválasztása mellett fognak játszani.

Hasonlatos a programja Szűcs János és Faggyas Milán U13-as, illetve Tóth Zsolt és Hujber Gábor U12-es csapatainak. Szerdán a Veszprém érkezik Szombathelyre (eredetileg az ötödik fordulóban került volna sor ezekre a meccsekre, ám betegségek miatt kérték a veszprémiek a halasztást, mi pedig természetesen ezt el is fogadtuk), míg szombaton Mosonmagyaróvárra buszoznak a gyerekek.

Biegner Dániel és Pados József U11-esei, Faggyas Milán és Szabó Róbert U10-esei, Hujber Gábor U9-esei, Pados József U8-asai és Szabó Róbert U7-esei is csütörtökön és pénteken fognak edzeni. A felső három korosztály saját rendezésű – nemzetközi – Bozsik-tornán szerepel, míg a két kisebb Veszprémbe utazik majd bozsikozni.

Szerdától szombatig hatszor tréningezik a leány U19-es csapatunk. Tebeli György együttese aztán vasárnap zöld-fehér nyugat-dunántúli rangadón az ETO-t fogadja.

Győrffy Mátyás U17-esei és Ferencsik Evelin U15-ösei szerdán és pénteken egyszer-egyszer, csütörtökön kétszer-kétszer edzenek. Mindkét korosztályunk szombaton Győrben játszik az ETO vendégeként.

Az Illés Akadémia U14-es leányai két bajnokit is játszanak a héten. Szerdán a körmendi Kék Süniket fogadják, míg vasárnap Budára látogatnak, ahol a Kelen SC ellen bizonyíthatnak majd.