Harmadik meccsét nyerte meg zsinórban az Illés Akadémia U12

Harmadik meccsét nyerte meg zsinórban az Illés Akadémia U12

Magabiztosan futballoztak a szombathelyiek.

Illés Akadémia U12 – Gyirmót FC Győr U12 6–1 (2–1, 0–0, 3–0, 1–0)
Illés Aka. U12.: 
Dudás – Novák, Hányi, Molnár B., Lajos – Tóth N., Németh L., Lengyel – Baranyi. Cserék: Kovács V. – Poszavecz, Bangó, Németh N. Vezetőedző: Tóth Zsolt.
Gólszerzők: 
Baranyi (2., 1–0; 51., 4–1), Tóth N. (14., 2–0), Németh L. (46., 3–1), Lengyel (56., 5–1), Németh N. (78., 6–1)

Az U12-eseknél a Gyirmót érkezett az Illés Akadémia műfüves pályájára, és hamar hátrányba is kerültek a kék-sárgák. Hányi Bálint mélységi labdája után a centerpozícióban lévő Baranyi Borisz lefordult a védőjéről és a kapu közepébe lőtt, 1–0. Az első negyedóra végén egy labdaszerzés után Tóth Noel növelte kettőre az előnyünket – ám hamar szépítettek a vendégek, egy beadás után a lövés a felső kapufáról a gólvonal környékére pattant le, a játékvezető pedig középre mutatott, 2–1. A második negyedben nem tudtunk betalálni, aztán a térfélcsere után már pontosabbak voltunk. Lengyel Ágoston baloldali beadását Németh Levente pofozta a kapuba. Öt perc múlva Lengyel Ágoston–Németh Levente volt a labda útja – utóbbi beadását Baranyi Borisz lőtte a hálóba, megszerezve saját maga második, csapata negyedik gólját! Nagyon szép akció volt! Az előkészítések után Lengyel Ágó is feliratkozott a góllövők közé: Molnár Bálint végigszlalomozott a pálya nagy részén, passzát pedig Lengyel értékesítette, 5–1. A hajrában Bangó Benedek ütemtelen lövését csak kiütni tudta a kapus, a kipattanóból pedig Németh Noel alakította ki a 6–1-es végeredményt.

Az egész mérkőzésen nagy labdabirtoklási fölényben voltunk. Igaz, az első két etapban, több olyan, ránk egyébként egyáltalán nem jellemző, ki nem kényszerített technikai hibánk volt. Így is vezettünk, de a gyerekektől nem azt kaptuk vissza igazán, amit megszokhattam. A második félidőben hatékonyabbak voltunk, ha pedig még pontosabbak vagyunk, akkor akár kétszámjegyű is lehetett volna a góljaink száma – úgy, hogy az ellenfél kulturáltan és szervezetten futballozott, amihez gratulálok ezúton is

– mondta Tóth Zsolt a mérkőzést követően.