Haladás Viktória: hat akadémistánk lépett pályára Diósgyőri VTK ellen

Haladás Viktória: hat akadémistánk lépett pályára Diósgyőri VTK ellen

A zöld-fehérek Ana-Maria Vladulescu révén már az 1. percben vezettek, a 88. minutumban azonban Hriszanti Voila egyenlített, így 1–1-es eredménnyel zárult a találkozó.

Utolsó előtti hazai mérkőzését játszotta legutóbb a Haladás Viktória együttese, a csapat a Diósgyőr gárdáját fogadta. A szombathelyieknél ezúttal is szerepet kaptak akadémiánk növendékei: Németh Adél és Pintér Tekla játékára kezdőként számított Markó Edina, míg Csizmadia Zsófia, Németh Mirtill, Nagy Dorottya, valamint Kránicz Viktória csereként lépett pályára. A zöld-fehérek keretében ott volt még Varró Veronika, Csáki Eszter, valamint Dobó-Nagy Boglárka is. A 72. percben beálló Nagy Dorottya nagyon agilisan, lendületesen szállt be a mérkőzésbe, több ízben is zavart okozott a miskolciak hátsó alakzatának bal oldalán. A mérkőzés után őt kérdeztük, hogyan emlékszik az összecsapásra.

Először is szeretném megköszönni vezetőedzőnknek, Markó Edinának a lehetőséget, nagyon boldog voltam, amikor odahívott magához, és mondta, hogy pályára küld. Úgy érzem, hogy nyerhető mérkőzés volt, de sajnos a kihagyott helyzetek megbosszulták magukat és a meccs végén sikerült kiegyenlítenie ellenfelünknek. Szerintem abban kéne még fejlődnünk, hogy az elsőtől az utolsó percig koncentráljunk, és akkor még sikeresebbek lehetünk

– fogalmazott a DVTK elleni kilencven percet követően Nagy Dorottya.