Óriási megtiszteltetés érte a Rainbow 6: Siege csapatunkat!

Óriási megtiszteltetés érte a Rainbow 6: Siege csapatunkat!

Az Illés Akadémia Spirit elindulhat a TITAN SERIES versenyen.

Ahogy azt korábban megírtuk: az arab Gamers8 R6 versenyén az Illés Akadémia Spirit R6: Siege-csapatunk eszméletlenül jól teljesített. Az egyenes kiesés szakaszban a Pro Legaue-ben szereplő TT9 ellen szerepelhettünk (focinyelvre lefordítva, ők Bajnokok Ligája résztvevők), akiktől csak hosszabbításban kaptunk ki egy szoros mérkőzésen 8–7-re.

Erre az eredményre nem csak itthon, hanem külföldön is felfigyeltek. Ez alapján a Talent League – amelyen belül egyébként az IAS a Major Ligában szerepel – meghívott minket a frissen induló TITAN SERIES elnevezésű versenyére. Ez a különleges verseny a világ legjobb R6 csapatai közül sorakoztat fel egészen kiemelkedő csapatokat. Olyan társaságok lesznek jelen, mint a Heroic, a TENSTAR, a KOI vagy éppen az ISTAMBUL Wildcats: ezek mind-mind TIER 1, azaz Pro League-csapatnak számítanak. A liga csoportkörös, majd egyenes kieséses szakaszokból fog állni. A díjazás több mint 1500 € lesz.

Ha a srácok olyan jól teljesítenek a Talent Major League sorozatában, akkor akár itt is esélyekkel indulnak majd. A liga mindenképpen nagyon izgalmasnak ígérkezik és a közvetítések minden fordulóból egy profi stábbal zajlanak. Ezeket a Talent League Twitch csatornáján lehet majd élőben követni. Reméljük itt is sikerrel járunk majd és a rengeteg befektetett munka megtérül idén!

 

CSAK AZ #IAS!