Győztes Duna-parti túra

Győztes Duna-parti túra

Zsinórban harmadik meccsén rúgott négy gólt Sátori Barnabás csapata.

Paksi FC U17 – Illés Akadémia U17 1–4 (1–1)
Illés Aka. U17.:
Szekeres – Németh Á., Kozári (Muzsi, 82.), Szabó B., Horváth H. – Kovács P. (Váncsa, 71.), Tama G. (Domján, 82.), Kállai Z. – Horváth B. (Kovács A., 71.), Horváth K. (Vígh, 81.), Papp Cs. Vezetőedző: Sátori Barnabás.
Gólszerzők:
Horváth B. (37., 1–1), Kozári (47., 1–2), Horváth K. (63., 1–3), Papp Cs. (65., 1–4)

A füves pályán lejátszott összecsapáson némi meglepetésre a hazaiak szerezték meg a vezetést a 33. percben egy szabadrúgást követően. Szerencsére nem sokáig örülhettek az atomvárosiak, ugyanis a 37. minutumban Papp Csongor beadása után Horváth Balázs egyenlített.

Az 1–1-es állásról kezdődő második félidőt rögtön góllal indították Sátori Barnabás tanítványai: egy bedobás után „lecsorgó” labdát továbbított a Duna-partiak hálójába Kozári Norbert. A folytatásban aztán beindult a gépezet és akadémistáink rengeteg labdát szereztek már a házigazdák térfelén is. Ezekből indulva pedig előbb Horváth Krisztián, majd pedig Papp Csongor is bevette a kapujukat, így pedig ki is alakult a 4–1-es végeredmény.

A mérkőzés elején ráment jó 20-30 percünk arra, hogy alkalmazkodjunk a füves pályához, amelyen a meccset játszottuk. Ugyan a hazaiak szerezték meg a vezetést, de nagyon gyorsan egyenlítettünk. A második gólunk után pedig megnyugodott a társaság és hoztuk ezt a fontos találkozót. A srácok végig koncentráltak voltak, mentálisan pedig erősek. Összességében nagyon elégedett vagyok. Úgy gondolom, hogy így kell egy ilyen pályához alkalmazkodni és megnyerni a mérkőzést

– nyilatkozott az összecsapás után Sátori Barnabás vezetőedző.