Győzelmet ért Károlyi Levente duplája

Győzelmet ért Károlyi Levente duplája

Az Illés Akadémia U12 kiélezett találkozón diadalmaskodott idegenben.

Veszprémi FC USE – Illés Akadémia U12 1–2 (1–0, 0–1, 0–1, 0–0)
Illés Aka. U12: Sóvári – Fazekas, Őri, Szukics, Bajzek – Károlyi, Babos, Német – Varga V. L. Cserék: Pálla – Németh K., Török, Kalmár. Vezetőedző: Tóth Zsolt.
Gólszerzők: Károlyi (26., 1–1; 47., 1–2)

Jól kezdte a mérkőzést az Illés Akadémia, rögtön a találkozó legelején ziccerbe kerültünk, ám Károlyi Levente lövése pár centivel mellé ment. A hazaiak ezután veszélyesebbek voltak és a negyed legvégén egy gyorsan elvégzett szabadrúgás után megszerezték a vezetést.

Rendeztük a sorokat a második negyedre. Szép akciókat vezettünk. Török Balázs oldalszabadrúgásánál a 26. percben Károlyi Levente fejesét még védte a kapus, a kipattanót azonban beverte az Illés Akadémia 10-ese, 1–1. Fokoztuk a nyomást, de a veszprémi ellentámadásokban is volt veszély, Sóvári Dávidnak és Pálla Norbertnek is volt védenivalója a második és harmadik felvonásokban. A meccset a 47. percben fordítottuk a javunkra: Fazekas Bruno középreadását Török Balázs tette rá, védett a kapus, a kipattanót aztán Károlyi Levente pofozta a kapuba, 1–2.

Kiegyenlített volt az utolsó felvonás, de inkább előttünk adódtak a lehetőségek, újabb gól azonban már nem született, így 2–1-re győzött az U12-es korosztályunk.

Az első komoly ziccer előttünk volt, ennek ellenére az első 20 perc legpozitívabb hozadéka az volt, amikor lefújták. Váltani tudtunk a játék négy fázisában a két középső negyedben. Várható volt, hogy gólt-gólokat szerzünk, igaz, ezt a veszprémiek is elmondhatták magukra. Mivel a másodikra nem rúgtuk rá a harmadik-negyedik találatot, ezért ki-ki meccs lett a vége, de végig mi álltunk közelebb az újabb gólhoz. Gratulálok mindkét csapatnak, mert pokoli hőség volt a műfüvön! Gratulálok a srácoknak a 20-80. percek közötti játékhoz. Nem csak a szervezetten, jól focizó hazaiakat, hanem a meleget is sikerült legyőzniük

– értékelt a vezetőedző Tóth Zsolt.