Győzelmet ért az Illés Akadémia U14 hajrája

Győzelmet ért az Illés Akadémia U14 hajrája

A meccs első két és utolsó két gólja a miénk volt, ez pedig három pontot jelent Körhöcz György együttese számára!

ETO FC Győr U14 – Illés Akadémia U14 2–4 (0–2)
Illés Aka. U14:
Schepanski – Németh B., Orbán (Székely, 66.), Fonnyadt, Takács Á. – Mihók (Ládonyi, 41.), Molnár B., Magadics (Bock, 57.) – Lakatos (Bujdos, 73.), Szabó B., Angler B. (Reiber, 73.). Vezetőedző: Körhöcz György.
Gólszerzők: Orbán (15., 0–1), Magadics (28., 0–2), Ládonyi (77., 2–3; 81., 2–4)

Az U14-es országos kiemelt bajnokság 8. fordulójában találkozott először egymással a két zöld-fehér nyugat-dunántúli klub. Mi kezdtünk jobban, az első félidőben kétgólos előnyt alakítottunk ki. Az első negyedóra végén egy beadás utáni kavarodásban Orbán Roland volt leginkább rátermettebb és közelről lőtt a hálóba, 0–1. A 28. percben Lakatos Krisztián szép egyéni akció után a 16-os sarkáról remekül emelt kapura, ami a kapufáról kipattant, Magadics Milán pedig a kapuba pofozta a labdát, 0–2. A szünet után a hazaiak percei következtek. Előbb egy jobb oldali szabadrúgás utáni fejesből szépítettek, majd egy eladott labdát követően átlövésből rúgtak óriási gólt, 2–2. Körhöcz György és Nagy József további cserékkel frissítette fel együttesét, és ez eredményre is vezetett! A 77. percben egy szép középső kombináció után Bock Bence ugratta ki Ládonyi Bálintot, aki 14 méterről bal lábbal a hosszú sarokba lőtt, 2–3. A győriek jöttek előre az egyenlítés érdekében, azonban a fellazult védelmet sikerült megkontráznunk: Ládonyi Bálint lesprintelte a Rába-parti védelmet és a kapus mellett a hálóba lőtt, kialakítva a 4–2-es Illés-győzelmet.

Az első félidőben jól játszottunk, kontroll alatt tartottuk a meccset, teljesen megérdemelten vezettünk. Sőt, még 2–0 után is volt egy ziccerünk. Szünetben felhívtuk a srácok figyelmét arra, hogy koncentrált játékra lesz szükségünk, mégis szétszórtak voltunk. 25 percig fölénk nőtt az ETO, egyenlítettek is. Akár még balszerencsésebben is alakulhatott volna ez a periódus. A cserék azonban abszolút dobtak a játékunkon, a végén mi tudtunk gólokat szerezti, és a meccs egészét tekintve megérdemelten győztünk

– nyilatkozta Körhöcz György vezetőedző.