Győzelem helyett döntetlen

Győzelem helyett döntetlen

Jóval több lehetősége közül csupán egyet tudott értékesíteni U15-ös együttesünk, így 1–1 arányú döntetlenre végződött a Barca Academy elleni összecsapás. Ráadásul a fővárosiak enyhe túlzással élve ajándékba kapták a védelmünktől a góljukat.

Illés Akadémia U15 – Barca Academy Hungary U15 1–1 (0–0)
Illés Aka. U15.: Németh B. – Pénzes, Takács D., Rózsa (Lajos, 41.), Szabó B. – Bécsy, Nagy K., Csonka – Pécskai, Kolozsvári, Vér. Vezetőedző: Sátori Barnabás.
Gólszerző: Komáromi (51., 1–0)

A mérkőzés elején rögtön magukhoz ragadták a kezdeményezést a Sátori Barnabás és Varga Roland alkotta szakmai stáb tanítványai, ám ez helyzetekben nem igazán nyilvánult meg. A fővárosiak jól védekeztek és a kapusuk is többször remek ütemben avatkozott közbe. A vendégek lényegében először a 17. percben jöttek át a térfelünkre, ám akkor kis híján gólt is szereztek. Szerencsére Németh Bence védeni tudta a távoli lövést. A folytatásban kiegyenlített lett a játék képe, a 31. minutumban viszont óriási ziccer adódott a mieink előtt: Csonka Gergő remek labdájával Kolozsvári Ákos lépett ki a védők közül, de lövését a Barca cerberusa bravúrosan hárítani tudta.

A gólnélküli állásról kezdődő második játékrészt Vér Dávid 17 méteres lövése vezette be, de a vendégek hálóőre magabiztosan ölelte magához a játékszert. Nem sokkal később azonban már ő is tehetetlennek bizonyult: Pécskai Levente labdaszerzését követően Kolozsvári Ákos helyezett 8 méterről a jobb alsó sarokba. A 55. percben Bécsy Balázs Bendegúz növelhette volna az előnyünket, de lövése centiméterekkel célt tévesztett. Az 58. minutumban aztán a védelmünk szó szerint ajándékozott egy gólt a fővárosiaknak, így 1–1-re változott az állás. A folytatásban előbb Pécskai Levente, majd pedig Csonka Gergő lábában volt a győztes találatunk, de sajnos ott is maradt, így pedig 1–1-es döntetlennel ért véget az összecsapás.

Sajnos sem játéképítésben, sem labdaszerzésben nem azt adta a csapat, amit szerettem volna. Amikor nálunk volt a labda, lassan, körülményesen járattuk. Labdaszerzésben hiányoltam az agresszivitást. Összességében nem tetszett a srácok produkciója

– értékelte a látottakat Sátori Barnabás vezetőedző.