A győzelem íze

A győzelem íze

Remek hajrájának köszönhetően első alkalommal győzött a felkészülés során U12-es együttesünk. Tóth Zsolt legénysége a végjátékban szerzett góllal nyert 2–1-re a Barca Académy együttese ellen.

Illés Akadémia U12 – Barca Academy Hungary U12 2–1 (0–0; 0–1; 1–0; 1–0)
Illés Aka. U12.: Hajba – Vincze, Székely, Győrvári – Lakatos, Módly – Németh B., Mihók, Dobovánszky. Cserék: Schepanski – Szakács, Reiber. Vezetőedző: Tóth Zsolt.
Gólszerzők: Szakács (50., 1–1), Mihók (74., 2–1)

Az első etapban sok technikai hibát vétettek fiataljaink. Kapkodó, esetleges volt a játékuk. A második húsz percre feljavult a mieink teljesítménye, bár a vendégek ebben a negyedben szerezték meg egy távoli lövésnek köszönhetően a vezetést.

A harmadik felvonásban viszont komoly mezőnyfölényt harcoltak ki Tóth Zsolt tanítványai, akik Szakács Benedek szép góljával egyenlítettek is. A vezetés csupán azért nem jött ekkor még össze, mert a srácok akár két méterről is képesek voltak a kapu fölé bombázni. A záró 20 percben aztán már tényleg futószalagon jöttek a ziccerek, melyek közül egyet a 74. percben Mihók Martin gólra is váltott. Az utolsó pillanatokban még Németh Barnabás és Reiber Marcell is eltalálta a keresztlécet, de az eredmény már nem változott: 2–1 lett ide.

Az első 20 perc nem tetszett, nem azt kaptam vissza a srácoktól, amit vártam. A folytatásban viszont alaposan feljavult a játékuk és rengeteg helyzetet dolgoztak ki. Sajnos a legtöbbet el is hibázták. Viszont az egyértelműen pozitívum, hogy ilyen sok ziccert hoztak össze. Ráadásul tudatos támadások végén. Örülök, hogy meglett az első győzelem, amit egy kulturáltan játszó ellenféllel szemben értünk el

– nyilatkozta a derbit követően a győztes gárda vezetőedzője, Tóth Zsolt.