Győrből hozta el a három pontot az U17

Győrből hozta el a három pontot az U17

Kállai Zalán nyolcadik idei meccsén kilencedik gólját szerezte! 2–1, ide!

ETO FC Győr U17 – Illés Akadémia U17 1–2 (0–1)
Illés Aka. U17.: Simon B. – Németh Á., Kozári, Szabó B., Horváth H. – Vigh, Iván, Tama – Horváth K. (Kovács A., 57.), Lórántfy (Vert, 63.), Kállai Z. Vezetőedző: Sátori Barnabás.
Gólszerzők: Tama (20., 0–1), Kállai Z. (55., 11-esből, 1–2)

A Kiemelt U17-es bajnokság nyolcadik fordulójában nyugat-dunántúli zöld-fehér rangadót rendeztek, hiszen az Illés Akadémia Győrbe látogatott. A mieink fegyelmezetten játszottak, és a 20. percben egy labdaszerzés után Tama Gergő juttatta előnyhöz Sátori Barnabás csapatát. Az első félidőben nem tudott a hazai együttes közel kerülni a mi kapunkhoz. Fordulás után azonban egyenlítettek a győriek, ám egy perc múlva jogos 11-est kapott az Illés Akadémia, amit Kállai Zalán higgadtan értékesített, visszavéve ismét az előnyt. Ezt követően már nem tudott újítani az ETO, így megérdemelten nyert csapatunk.

Amit a találkozó előtt elterveztünk, azt mind-mind betartották a játékosaim. Nem csak mentálisan, hanem taktikailag is ellenfelünk fölé tudtunk nőni, így a csapategységünknek köszönhetően be is gyűjtöttük a számunkra oly’ fontos három bajnoki pontot

– mondta a mérkőzést követően Sátori Barnabás.

Az U17-es bajnokság 8. fordulójában öt mérkőzést rendeztek a mai napon. A további eredmények:

Budapest Honvéd-MFA – Vasas Kubala Akadémia 2–1
Puskás Akadémia – Ferencváros 1–3
MOL Fehérvár – Nyíregyháza Spartacus 2–0
Paksi FC – Diósgyőri VTK 0–9

Az Illés Akadémia 7 mérkőzésen szerzett 11 pontjával jelenleg a negyedik helyen áll. A tervek szerint a jövő héten a mieink a MOL Fehérvárt fogadják.