Gyirmóton folytatta remek sorozatát az U13

Gyirmóton folytatta remek sorozatát az U13

Továbbra is 100%-on pörög a csapatunk.

Gyirmót SE Győr U13 – Illés Akadémia U13 0–5 (0–5)
Illés Aka. U13.: Tóth M. – Tasnádi, Bolla Á., Kelemen, Molnár L. – Meskó, Hende, Söptei – Tóth E., Klement, Virág. Cserék: Őri K., Németh B. – Kálócz, Szele, Vármos. Edző: Varga Roland.
Gólszerzők: Virág (2., 0–1; 29., 0–5), Meskó (3., 0–2), Klement (10., 0–3), Tóth E. (25., 0–4)

Parádésan kezdte a mérkőzést U13-as csapatunk, ugyanis már a második percben megszerezte a vezetést: egy begyakorolt szögletvariáció végén Virág Ádám bólintott a hálóba. Nem sokkal később pedig már 2–0 volt fiataljaink javára, ugyanis Meskó Márk lőtt a gyirmótiak kapujába. A 10. percben pedig mondhatni el is dőlt a derbi sorsa, mivel Klement Dávid találatának hála már három góllal jártak előrébb Szűcs János és Varga Roland tanítványai. A folytatásban is remekül működött a vasiak taktikája: a letámadásra alapuló labdaszerzéseknek köszönhetően még két újabb gólt szereztek az első félidőben. Előbb Tóth Erik, majd Virág Ádám volt eredményes, így a szünetben már 5–0 volt akadémistáink javára.

Térfélcserét követően átszervezték a védekezésüket a hazaiak, így kevesebb helyzetet tudott kialakítani csapatunk. Mivel ezek közül egyből sem sikerült betalálnunk, maradt az ötgólos magabiztos győzelem.

Maximálisan elégedettek lehetünk a srácokkal, mert minden utasítást betartottak, amit kaptak. Az első perctől kezdve nagyon koncentráltan futballoztak, szebbnél is szebb támadásokat vezettek. Ismét bebizonyosodott, hogy ez a korosztályunk nagyon erős, főként így, hogy most többen is visszajátszottak az U14-es együttesből. Öröm volt látni a gyerekek remek játékát

– nyilatkozta a mérkőzést követően Varga Roland edző.