A kihagyott helyzetek megbosszulták magukat

A kihagyott helyzetek megbosszulták magukat

Budaörsön vezetést tudott szerezni, de végül döntetlennel térhet haza legfiatalabb leánycsapatunk.

Budaörs U14 – Haladás-Viktória U14 1–1 (0–0)
Haladás-Viktória U14:
Molnár H. – Ferenczy, Kopfsteiner, Kutasy, Csarnai, Hopp, Kovács L., Erdélyi, Varga Sz. Cserék: Harmath, Szélessy. Vezetőedző: Gődér Brigitta.
Gólszerző: Hopp (42., 0–1)

Leány U14-es csapatunk a gól nélküli első félidő után jól kezdte a második játékrészt, Hopp Kata góljával vezetést tudtak szerezni a mieink. A mérkőzés második felében is a szombathelyi lányok birtokolták többet a labdát: mezőnyfölényt tudtak kialakítani, a befejezésekbe azonban – egyetlen kivétellel – hiba csúszott. A félidő közepén azután elég volt egyetlen védekezési hiba, hátvédjeink eltolódtak, a budaörsiek pedig Ferenczi Noémi révén egyenlíteni tudtak. A mérkőzés hajrájában az újabb gólért küzdő Haladás-Viktória sokat tett a győzelemért, de a szerencse is elpártolt a lányoktól – döntetlennel, azaz „csak” egy ponttal térhetnek haza, azonban azzal a tudattal, hogy lelkesen, szervezetten játszottak, ennek kapcsán pedig dicséret illeti őket.

Fölényben játszottunk, a meccs összképe alapján győzelmet érdemeltünk volna, de a kihagyott helyzetek megbosszulták magukat. Ebben a bajnokságban a csapatok sokszor kerülnek nehéz szituációba a betegek, hiányzók miatt, szeretném megköszönni Molnár Hédinek, hogy a közösség érdekében vállalta, hogy mezőnyjátékosként a kapuba áll

– mondta Gődér Brigitta, a Haladás-Viktória FC U14-es lányainak vezetőedzője.