Göndör Alex először szerepelt az U17-es válogatottban

Göndör Alex először szerepelt az U17-es válogatottban

Többnapos edzőtáborozáson vett részt a nemzeti csapat.

Első alkalommal kapott meghívót az U17-es válogatott edzőtáborába Göndör Alex.

Bakos Roland szakmai igazgató hívott fel, és értesített arról: PCR-tesztre vagyok hivatalos, és amennyiben az negatív eredményt hoz, akkor az U17-es válogatott edzőtáborába utazhatok. Ez volt az első alkalom, hogy Telkiben részt vehettem az összetartáson.

Milyen volt a hangulat az összetartáson?

Ismeretlenül csöppentem ebbe a közegbe, ennek ellenére hamar jó hangulat alakult ki. Demeter Milán volt a szobatársam, ő a DVTK játékosa, ő is most volt első alkalommal az U17-esek között. Úgy érzem, sikeresen beilleszkedtem a rövid idő alatt.

Milyen jellegű edzéseken vettetek részt?

Új felállást gyakoroltunk védekezésben. Ez a három belső védős formáció volt, ennek a bal oldalán pedig én játszottam. A tréningek taktikai jellegűek voltak, a cél az volt, hogy megtanuljuk felépíteni a játékunkat. Az U19-ben egyébként bal oldali védőt játszom, ezen a poszton szerepeltem az eddigi felkészülési mérkőzéseken.

Milyen visszajelzést kaptál a szakmai stábtól?

Játszottunk egymás között is, illetve volt egy tesztmeccsünk, az ellenfél a BVSC csapata volt. Utóbbi mérkőzést követően Szélesi Zoltán gratulált a játékomhoz, elégedett volt velem. Egy számomra új pozícióban szerepeltem, így még inkább örültem, hogy a szövetségi edző pozitívan értékelte a teljesítményemet. Nemsokára külföldi edzőtábor szerepel a programban, remélem, én is a csapattal tarthatok!