Gólzáporos győzelem

Gólzáporos győzelem

A városi kispályás labdarúgó-bajnokság 6. fordulójában az Illés Akadémia edzők csapata 7-0ra győzte  le az Interpapír FC csapatát.

A mérkőzést címvédőhöz méltóan, nagy iramban kezdte a csapatunk. Először Fazekas Norbi veszélyeztetett két alkalommal is, majd Bakos Roland lőtte kapufára a labdát. A gólra a 10. percig kellett várni, ekkor Horváth Andris csinált egy higgadt cselt védője mellett, majd a hosszúba bombázott. Nem sokkal később Varga Roland szerzett szemfülesen labdát és passzolt Horváth Andrisnak, aki az üres kapu közepébe lőtte a második találatunkat. A 20. percben az idén először pályára lépő Tóth Miklós szöglete után Fazi találta el a kapufát, majd ezt pár pillanattal később megismételte, sajnálatos módon egyik esetben sem befele pattant a labda. Az ellenfél első igazán nagy helyzetére a 23. percig kellett várni, ekkor Németh Gábor bravúros védéssel óvta meg kapunkat a góltól. A félidő végjátékában Tóth Miklós életerős lövéssel alakította 3-0-ra az eredményt.

A második játékrészt kicsit visszafogottabban indította Kóbor László legénysége, így az ellenfélnek is adódtak lehetőségei, de Schmidt Gabi több esetben is magabiztosan védeni tudott. A félidő felénél egy gyönyörű kombináció végén Fazekas Norbi növelte az előnyünket. A találkozó 56. percében aztán újabb szépségdíjas találat született: Horváth András ágyúzott elemi erővel az Interpapír FC kapujába és ezzel teljessé tette a mesterhármasát. Az összecsapás végjátékában előbb Fazi majd pedig Havasi Marci is betalált, így együttesünk összességében 7–0-ra nyert.

Interpapír FC – Illés Akadémia Edzők 0–7
Gólszerzők:
Horváth András 3, Fazekas Norbert 2, Tóth Miklós, Havasi Márton