Mérkőzések Gráctól Debrecenig

Mérkőzések Gráctól Debrecenig

Hat bajnoki találkozó szerepel az Illés Akadémia heti programjában.

Az U19-es együttesünk hat edzésre számíthat, majd pénteken Ausztriába buszozik a társaság, ahol a Sturm Graz vendégeként játszanak felkészülési meccset Horváth Rudolf és Horváth András tanítványai.

Kovács László és Nagy József korosztálya szintén hat tréningen vesz részt. Pénteken útra kel a csapat, és szombaton a DVSC otthonában került sor az U17-esek 7. fordulójára.

Az U16-osoknak Németh Richárd és Körhöcz György hét edzést tart, majd szombaton Felcsúton lépnek pályára bajnoki találkozón.

Sátori Barnabás és Varga Roland együttese – öt tréning mellett – pénteken a Kelen SC vendégeként játszik. Igazi rangadó lesz ez a bajnokságban: hat forduló után a kelenföldiek egy ponttal állnak a tabella élén a mienk előtt.

Szűcs János négy edzést tart az U14-es korosztálynak, aztán szombaton itthon az MTK ellen folytatják a bajnoki küzdelmeket.

Szomszédvári összecsapás vár két csapatunkra is. Négy edzést követően Nagy László U13-asai és Tóth Zsolt U12-esei is szombaton Zalaegerszegen szerepelnek.

Faggyas Milán és Vargovics Zsolt korosztálya, az Illés Akadémia U11, valamint Biegner Dániel és Somfalvi Péter U10-esei is négy-négy edzésre jelentkeznek.

Hujber Gábor és Balogh Bence az U9-nek háromszor tart tréninget, Pados József és Nagy Zoltán az U8-nak kétszer, ám utóbbi csapat csütörtökön a Sárvár U9-eseivel játszik felkészülési találkozót.

Szabó Róbert és Csikortás Dávid az U7-nek három edzést tart ezen a héten.

A Tebeli György által irányított Illés Akadémia női U19 hét gyakorláson vesz részt, mg az U17-eseknek hat edzés programjukban. Hat edzés és szerdai szabadnap vár Luki András és Kollár Panna tanítványaira, míg négy tréninget tart Tóth Alexandra az U14-es lányoknak. Egyik korosztály sem játszik bajnoki meccset a héten.