Gólgazdag felkészülési mérkőzés

Gólgazdag felkészülési mérkőzés

Sok szép találatot szerezve 13–0-ra győzte le U13-as csapatunk a Puskás Akadémia együttesét.

Illés Akadémia U13 – Puskás Akadémia U13 13–0 (5–0)
Illés Aka. U13.:
Hajba – Németh B., Molnár B., Székely, Szalma – Varga M., Magadics, Lakatos – Módly, Szabó B., Varga P. Cserék: Schepanski – Mihók, Bock, Dobovánszky, Takács Á., Bárány. Vezetőedző: Szűcs János.
Gólszerzők: Szabó B. (4), Módly (3), Varga P. (2), Magadics, Dobovánszky, Lakatos, Takács Á.

Remek időben kezdődött a 2×40 perces mérkőzés, amit nagypályán vívtak meg a csapatok. Az első gólra sem kellett sokat várni: a 10. percben Módly Samu szerezte meg a mieinknek a vezetést. Nem sokkal később ismét ő volt eredményes, így pedig már 2–0 volt a javunkra. A 18. percben Magadics Milán is beköszönt, majd újfent Módly Samu következett, azaz gyorsan 4–0-ra módosult az állás. A félidő hajrájában a kapusról kipattanó labdát Dobovánszky Ábel váltotta gólra, ennek köszönhetően 5–0-s vezetésünknél vonultak a csapatok szünetre.

A második félidő elején szinte futószalagon jöttek a helyzetek, és a 48. percben Lakatos Krisztián szép szóló végén talált a jobb alsó sarokba. Az 52. minutumban pedig Takács Ákos is feliratkozott a gólszerzők közé, így már 7–0 volt a javunkra. A mérkőzés utolsó 25 percében aztán Szabó Botond és Varga Patrik játszották a főszerepet: előbbi négyszer, míg utóbbi kétszer vette be a felcsútiak kapuját. Ezzel aztán ki is alakították a 13-0-s végeredményt.

Köszönjük a Puskás Akadémia U13-as csapatának azt, hogy eljöttek hozzánk. Tudjuk, hogy nekik ez volt az első nagypályás mérkőzésük, és ez az átállás nem könnyű dolog. Mi azért már tudatos elemekkel készültünk erre a találkozóra. Sok mindent tudtunk is gyakorolni. Ez az összecsapás segítette a felkészülésünket a feladatainkra. Voltak próbajátékosaink, akikkel elégedett is voltam. Pozitív kép alakult ki róluk. Hétvégén azért egy komolyabb erőpróba vár ránk egy osztrák U14-es csapat ellen. Az lesz igazából a bajnoki főpróbánk

– értékelte a látottakat Szűcs János vezetőedző.