Gól nélküli döntetlen a közvetlen riválissal

Gól nélküli döntetlen a közvetlen riválissal

U14-es lányaink 0–0-t játszottak a körmendi Kék Sünik fiúcsapatával.

Illés Akadémia-Viktória U14 – Kék Sünik ULC Körmend 0–0
Illés Aka.-Viktória U14:
Anderle M. – Imre A., Gulyás Sz., Licskai L. – Imre B., Sági F. (Alasz H., 36.), Gulyás Dzs. – Gulyás L., Első H. (Harmath R., 36.) Edző: Luki András.

Hazai mérkőzéssel folytatódott U14-es leányaink számára a Vas megyei fiúbajnokság: szerda délután a tabellán közvetlen mögöttünk helyet foglaló Kék Sünik együttese látogatott Szombathelyre. Mindkét csapat nagy elánnal vetette bele magát a mérkőzésbe, kiegyenlített csata folyt a pályán, majd a vendégek némi mezőnyfölényt tudtak kiharcolni és talán veszélyesebbek is voltak a kapura. A mieink jól állták a sarat, szokásukhoz híven nagyot küzdöttek, ígéretes kontrákat is tudtunk vezetni, gól viszont egyik oldalon sem esett, így 0–0-ról következhetett a folytatás.

A második félidőben aztán az történt a pályán, amit mi szerettünk volna, a Rába-partiak nem igazán tudtak kibontakozni és támadásokat vezetni. Nem volt könnyű dolgunk a felállt védelemmel szemben, ennek ellenszereként átlövésekkel is próbálkoztunk, a gól azonban csak nem akart összejönni. A hajrára egy rendkívül nyíltsisakos mérkőzés kerekedett, mindkét együttes ment előre a győzelemért, a hálók azonban érintetlenek maradtak, így pontosztozkodással zárult a találkozó.

Úgy gondolom, két ellentétes félidőt produkáltunk. Az első játékrészben fásultak, fáradtak voltunk, ez látszott is a játékunkon, nem találtuk a ritmust. Ami mindenképpen nagy pozitívum, hogy ezután át tudtunk lendülni a holtponton, a fordulás után a mi akaratunk érvényesült, voltak helyzetek, átlövések. A befejezéseknél és az utolsó passzoknál viszont hiányzott a koncentráció, így aztán nem sikerült ezeket értékesíteni. A futballt gólra játsszák, sajnos csak helyzetekig jutottunk a mai találkozón

– értékelt Luki András.