Gól nélkül nem megy

Gól nélkül nem megy

Hiába volt szinte végig egyenrangú ellenfele a ZTE fiataljainak U13-as csapatunk, mivel a kapuba nem sikerült betalálnunk, így a derbi vége 2–0-s vereség lett.

ZTE FC U13 – Illés Akadémia U13 2–0 (0–0, 1–0, 0–0, 1–0)
Illés Aka. U13.: Nagy Zs. – Tasnádi Zs., Szakály, Axnix – Hideg, Bosnyák Botond – Horváth Á., Gurzó, Grádvohl. Cserék: Szalai-Horváth – Hányi, Szántó, Laczó, Vert Zs., Tóth D., Angler, Bosnyák Bence, Moldován. Vezetőedző: Nagy László.

A mérkőzés első negyede egyértelműen a küzdelemről szólt. A csapatok keményen gyűrték egymást, de azért néha helyzetek is adódtak, amivel azonban nem tudtak élni a fiatalok.

A második etapban sem sokat változott a játék képe. A különbség csupán annyi volt, hogy a 38. percben a hazaiak egy jól eltalált távoli lövéssel megszerezték a vezetést.

A harmadik felvonásban viszont egyértelműen Nagy László tanítványai domináltak. Kár, hogy ez eredményességben nem nyilvánult meg, azaz nem jött össze az egyenlítés.

Az utolsó 20 percben is kőkeményen harcoltak a gyerekek. A derbi végjátékában a ZTE újabb gólt szerzett, amivel a lényegi kérdéseket le is zárták a Zala megyeiek.

Kifejezetten küzdelmes mérkőzést játszottunk egy fizikálisan és játéktudásban is erős ellenféllel. A srácok mezőnyben nyújtott teljesítményével elégedett vagyok, ahogy a hozzáállásukkal is. Támadásban viszont még egyértelműen sokat kell fejlődnünk

– foglalta össze a történéseket Nagy László vezetőedző.