A második félidőben ment el a meccs

A második félidőben ment el a meccs

Hiába nyújtott jó teljesítményt az első két negyedben U12-es csapatunk, így is 4–1-s vereség lett a zalaegerszegi vendégjáték vége. 

ZTE FC U12 – Illés Akadémia U12 4–1 (0–0, 1–1, 2–0, 1–0)
Illés Aka. U12.:
Schepanski – Reiber, Székely, Győrvári – Módly, Lakatos – Németh B., Mihók, Dobovánszki. Cserék: Hajba – Szalma, Orbán. Vezetőedző: Tóth Zsolt.
Gólszerző:
Mihók (31., 1–1)

A derbi első felvonása teljesen kiegyenlített játékot hozott. Mindkét gárda előtt adódtak kisebb-nagyobb lehetőségek, ám ezek rendre ki is maradtak, így ez az etap 0–0-s döntetlennel zárult.

A második negyedet viszont egy egyéni hibát kihasználva góllal kezdték a hazaiak. Szerencsére a mieink nem estek kétségbe és a 31. percben egy szép támadás végén Mihók Martin találatával az egyenlítés is összejött.

A harmadik etapot Lakatos Krisztián nagy helyzete vezette be. Az örökre megválaszolatlan kérdés marad, hogy játékosunk lövését a zalaiak cerberusa a gólvonal előtt, avagy mögött tudta hárítani. A folytatásban is Tóth Zsolt tanítványai domináltak, ám a vendéglátók két gyors kontrájukat is góllal tudták befejezni, így pedig a zárófelvonás előtt már 3–1-re vezettek.

Az utolsó 20 percben kissé váratlanul egy az egyben átvette az irányítást a ZTE és végül egy újabb találatot elérve 4–1-re nyerte meg a szomszédvári összecsapást.

Az első félidő hellyel-közzel rendben volt. Azzal nagyjából elégedett is vagyok. A helyzetek alapján szerintem vezethettünk is volna. Ha a 3. negyed elején Lakatos Krisztián lövése bemegy, akkor minden valószínűség szerint másképp alakul a folytatás, melyben teljesen érthetetlen és értékelhetetlen teljesítményt nyújtottak a srácok. Gratulálok a hazaiaknak a győzelmükhöz

– nyilatkozta Tóth Zsolt vezetőedző.