Fontos idegenbeli sikert aratott az U13

Fontos idegenbeli sikert aratott az U13

Nagyon fontos három pontot gyűjtött be U13-as csapatunk Nagykanizsán, ahol néhány hete a bajnoki cím másik várományosa, az ETO csak ikszelni tudott.

Nagykanizsa FC U13 – Illés Akadémia U13 0–4 (0–2)
Illés Aka. U13.: Németh B. – Kiss B., Tasnádi, Bolla, Molnár L. – Meskó, Hende, Söptei – Németh B., Klement, Tóth E. Cserék: Őri – Kálócz, Szele, Virág, Nyári, Polgár. Vezetőedző: Szűcs János.
Gólszerzők: Tóth E. (2., 57.), Virág (22., 42.)

Egy szögletet követően rögtön a 2. percben megszerezte a vezetést Szűcs János legénysége: Tóth Erik zörgette meg a nagykanizsaiak hálóját. A második találatra azonban egészen a 22. minutumig kellett várni. Ekkor Virág Ádám alakította 2–0-ra az állást, ami az első félidő végéig meg is maradt.

A szünet után is csupán a védekezésre koncentráltak a Zala megyeiek, akik a végén még annak is örülhettek, hogy négy kapott góllal megúszták az összecsapást.

Az már a meccs elején is látszott, hogy a hazaiak szeretnék elkerülni a súlyos vereséget és ennek érdekében szinte semmi kockázatot sem vállaltak. Tördelték a játékot, húzták az időt. Mi óriási labdabirtoklási fölényben voltunk és végül megoldottuk a kötelező feladatot. A sikerünk értékét növeli az a tény, hogy itt Nagykanizsán az ETO FC Győr csak 0–0-ás döntetlent játszott

– nyilatkozott a mérkőzés után Szűcs János vezetőedző.