Fölényes győzelem Devecserben

Fölényes győzelem Devecserben

Magabiztos játékkal 9–0-ás győzelmet aratott megyei I. osztályú ellenfele otthonában U19-es csapatunk. Különösen Tama Gergő volt elemében, aki 45 perc alatt háromszor vette be a devecseriek kapuját.

Devecser SE – Illés Akadémia U19 0–9 (0–4)
Illés Aka. U19. 1. félidő:
Pataki – Dezamits, Tóth K., Tarján, Horváth H. – Kozári, Szabó B., Rosner – Doncsecz, Szijjártó Á., Bunevácz.
2. félidő:
Kovács D. – Németh Á., Váncsa, Dömötörfi, Bényei – Polányi, Nagy B., Vigh – Horváth B., Kállai Z., Tama G. Vezetőedző: Horváth Rudolf.
Gólszerzők: Tama G. (3), Szijjártó Á. (2), Szabó B., Bunevácz, Vigh, Doncsecz

Akárcsak az NB III-as Mosonmagyaróvár ellen, a Veszprém megyei I. osztályban szereplő Devecserrel szemben is két komplett 11-et küldött pályára a szakmai stáb, azaz Horváth Rudolf és Horváth András.

Az első félidő elején jól tartotta magát a rutinos hazai gárda. Sikerült lassítaniuk a játékot, így pedig kevesebb helyzetet tudtak kialakítani akadémistáink. Az első gól után viszont beindult a henger és a szünetben már 4–0-ra vezettünk Szijjártó Ármin kettő, valamint Doncsecz Levente és Szabó Bence egy-egy találatának köszönhetően.

A második játékrészben még egyértelműbbé vált fiataljaink fölénye és a három gólig jutó Tama Gergő főszereplésével öt alkalommal is megzörgettük a vendéglátók hálóját. Ebben a 45 percben Tama mellett Kállai Zalán és Vigh Patrik iratkozott még fel a góllövők közé. A találkozó vége teljesen megérdemelt 9–0-ás győzelem lett.

Nagyon hasznos napon vagyunk túl. A srácok „munkából” érkeztek a meccsre, de a fárasztó kondizás és futóprogram ellenére is remekül teljesítettek. Jó volt, hogy picit kiszakadtunk a hazai közegből, ez megtörte a felkészülés monotonitását.  Remek körülmények között játszottunk Devecserben, ahol több elemet gyakorolhattunk, a sok gólnak és a győzelemnek köszönhetően pedig önbizalmat szerezhettünk az elkövetkezendő mérkőzésekre

– nyilatkozta kifejezetten elégedetten Horváth Rudolf vezetőedző.