Felvidéken, Ausztriában és Szlovéniában az Illés Akadémia

Felvidéken, Ausztriában és Szlovéniában az Illés Akadémia

Tíz korosztály tizenkét meccse szerepel a heti programban.

Horváth Rudolf és Horváth András U19-es tanítványai a felkészülés harmadik hetében hatszor edzenek. Szerdán a Sárvár FC vendégeként játszik a csapat, majd szombaton a szlovéniai Radenciben az NK Mura ellen lépnek pályára a fiúk.

Öt edzés mellett két meccs is vár az U17-esekre. Kovács László és Nagy József csapata szerdán fogadja a lendvai Nafta U19-es együttesét, és szombaton ők is Szlovéniában utaznak, és összecsapnak az NK Mura hasonló korosztályával.

A Csehországból hazatérő U16-os csapatunk hétfőre szabadnapot kap, ám kedd és péntek között ötször jelentkeznek a fiúk edzésre a Németh Richárd-Körhöcz György párosnál. Szombaton minitornára kerül sor Szombathelyen: a Várda LA U16 és a ZTE FC U17 ellen 2×30 perces találkozókon lehet megmutatni, hogy mit is tud ez a korosztályunk hazai környezetben.

Hét edzést tart Sátori Barnabás és Varga Roland az U15-nek, míg ötöt Szűcs János az U14-nek. Mindkét együttesünk szombaton Pozsonyba utazik, ahol a Slovan ellen játszanak majd felkészülési találkozót.

Nagy László az U13-asoknak, míg Tóth Zsolt az U12-eseknek vezényel négy-négy gyakorlást a héten, aztán szombaton buszra száll mindkét együttes és az MTK Budapest vendégeként lépnek majd pályára.

Hét edzése lesz az U19-es leánycsapatnak, és szombaton Pápán játszanak. Négy tréning mellett szerdán játszik a stájerországi Weizben az U17-es leánykorosztályunk. Szintén négy foglalkozása lesz a leány U15-nek, ők pedig majd pénteken játszanak hazai környezetben az ETO FC Győr ellen.