Budapesti vereség

Budapesti vereség

Először kapott ki idegenben a tabellaelső Illés Akadémia.

Ikarus BSE U15 – Illés Akadémia U15 2–1 (0–0)
Illés Aka. U15: Tama – Pénzes (Őri, 46.), Rózsa, Blum, Abért B. (Bécsy, 46.) – Németh R. (Pécskai, 60.), László, Palkó (Vér, 80.) – Zsiga (Abért, 68.), Liplin, Meskó (Nagy K., 80.). Vezetőedző: Sátori Barnabás.
Gólszerző: Liplin (61., 1–1)

Már az első félidőben is többet birtokolta a labdát az Illés Akadémia U15, ám a mezőnyfölény helyzetek kialakításával nem járt együtt. A szünetet követően a hazaiak jutottak előnyhöz, amit egy jó óra elteltével ki tudtak egyenlíteni a zöld-fehérek. Ekkor Meskó Márk rohant el a jobb szélen, visszagurított labdáját pedig Liplin Bence a hosszúba lőtte, 1–1. A mienknél hiányzott az a bizonyos plusz, és a döntetlenszagú találkozón még egy gólt kaptunk, így sajnálatos módon 2–1-es vereséget szenvedtünk a budapesti mérkőzésen.

Szervezett ellenféllel találkoztunk ma. Mi a saját stílusunkat próbáltuk játszani, de sok volt a technikai hiba, és rossz döntéseket hoztunk. Hiába voltunk labdabirtoklási fölényben, ez ezen a napon helyzetekben nem mutatkozott meg. A nagyobbik baj az volt, hogy védekezésben bizonytalanok voltunk – ez eddig nem volt jellemző a csapatra. A stabilitásunk nem volt meg, ennek ellenére 1–1-nél kimaradt a meccslabdánk, kapufát rúgtunk, míg az ellenfél nem sokkal később betalált. A mai napon nem voltunk olyan élesek, ahogy azt szerettük volna, így a szerencsésebb csapat nyert

– összegzett Sátori Barnabás a mérkőzést követően.