Felemás óvári túra

Felemás óvári túra

Bizonyos időszakokban a fizikális különbséggel nem tudtunk megbirkózni.

MTE 1904 U13 – Illés Akadémia U13 5–2 (0–1, 2–0, 1–1, 2–0)
Illés Aka. U13: Varga N. – Hányi, Laczó, Axnix – Hideg, Gurzó – Horváth Á., Moldován, Grádvohl. Cserék: Szakály, Angler, Szántó – Bosnyák Botond, Tóth D. – Tasnádi, Bosnyák Bence, Marian. Vezetőedző: Nagy László.
Gólszerzők: Grádvohl, Horváth Á. (büntetőből)

A 2021/2022-es bajnokság eddig mindkét találkozót megnyerte a Mosonmagyaróvár, így arra készült Nagy László U13-as csapata, hogy harmadjára ez megváltozzon. Az első 20 perc a mi szájunk íze szerint alakult, domináltunk és egy szöglet után gólt is szereztünk, Grádvohl Kristóf talált be.

A második etapban nagyon gyorsan két gólt kaptunk: az egyik egy sarokrúgás után született, a második pedig büntetőből. A harmadik negyedben mi is jogos büntetőt kaptunk, amit Horváth Ármin értékesített, ám ezek után még egy lapáttal rátettek a hazaiak, és ezt követően már csak ők találtak be, és végül 5–2-re nyertek.

Két részre osztanám a meccset, hiszen két sorral játszottunk ma. Az egyik sor helyzeteket dolgozott ki, és dominálni tudott, a másik sor ma azonban nem igazán tudta felvenni a versenyt a mosonmagyaróváriakkal – fizikálisan volt nagy különbség, de a hozzáállásukkal abszolút elégedett voltam. Tanulságos volt a mérkőzés, ám mivel mi még a tanulási folyamatban vagyunk, az itt szerzett tapasztalatot hasznosítani kell. Rá kell feküdnünk többek között a pontrúgások levédekezésének alapjaira

– nyilatkozta Nagy László.