Fehérváron is nyertek Németh Richárd tanítványai

Fehérváron is nyertek Németh Richárd tanítványai

Két perc, két gól.

MOL Fehérvár U16 – Illés Akadémia U16 0–2 (0–0)
Illés Aka. U16:
Kovács Á. – Bonchis, Bodrogi, Deme, Szentkirályi – Baján (Máté, 72.), Smeringa, Horváth A. – Wolf (Sabia, 83.), Katona, Takács-Földes (Nagy M., 46.). Vezetőedző: Németh Richárd.
Gólszerzők: Wolf (48., 0–1), Nagy M. (50., 0–2)

Újabb komoly idegenbeli túra várt Németh Richárd és Körhöcz György együttesére, hiszen az öt forduló óta veretlen szombathelyiek a szintén csak az első meccsükön vereséget szenvedő MOL Fehérvár vendégeként léptek pályára. Az első játékrész ki-ki meccset hozott, de gól nem született. Nem úgy a szünet után! Előbb a Katona István lekészítése után Wolf Gergő egyet tolt a labdát, aztán 16 méterről lőtt a kapuba, majd a csereként beálló Nagy Milán a bal oldalról indult befelé, egy csel és egy lövőcsel után pedig szép gólt szerzett – alig telt el öt perc a második félidőből, és kétgólos előnyre tettünk szert. Ezt követően a védekezésünk igazán jól működött, a srácok esélyt sem adtak a fehérváriaknak a helyzet kialakítására.

Rendben volt az első negyedóra, de ezek után többet birtokolta a labdát a fehérvári csapat, nem volt meg a védekezésünkben a kellő agresszivitás. Volt helyzet itt is, ott is, de gól nem született a szünetig. Szünetben átbeszéltük a teendőket, szorosabb védekezést kértem. Két szép egyéni akció után szerzett góllal eldöntöttük a meccset, a végére talán el is fáradtak a hazaiak. Megérdemelten nyertünk! Büszkék lehetnek a srácok a teljesítményükre, igazi csapatmunka volt

– mondta Németh Richárd.