Fegyelmezetten játszott az Illés Akadémia U9

Fegyelmezetten játszott az Illés Akadémia U9

A Kulcsár Ferenc Emléktornán szerepeltek a gyerekek.

A Lurkó UFC által a Répce Sportcsarnokban szervezett Kulcsár Ferenc Emléktornán vettek részt az Illés Akadémia U9-esei. Hujber Gábor a Hende Noel, Rajos Ádin, Menyhárt Amin, Kalmár Kornél, Novák Benett, Papp Olivér, Tóth Dávid, Sömenek Bálint, Vígh Olivér, Dávid Marcell összetételű kerettel dolgozott. A Lurkó elleni nyitányon 6–0-ra győztünk, ám az ETO-tól (0–3) és a Zalaegerszegtől (2–3) is kikaptunk. A Videoton FC ellen 1–1 lett a végeredmény, a torna zárásaként pedig 5–4-re megvertük a Veszprémet.

Magas színvonalú mérkőzéseket játszottak a gyerekek. Az egész tornán fegyelmezetten, agresszívan, és a támadás felépítésében kimagaslóan teljesítettünk. A kapu elé jól kidolgozott akciók után sokszor odakerültünk, talán egy kicsi a hiba az volt a mai napban, hogy a befejezéseknél rossz megoldásokat választottunk. Még nagyon hullámzó a teljesítményünk, egyik meccsen kimagaslóan teljesítünk a másikon gyengébben. A múlt heti tornához képest már sokkal jobb volt a játékunk is és a hozzáállásunk is.

Jó ellenfelek ellen nyomás alatt is kihozzák magukból a maximumot a gyerekek – ez volt a mai nap kulcsmozzanata, és erre is kell törekednünk mindig. Ma ez részben sikerült. A Zalaegerszeg elleni meccsünket sajnálom csak, ahol kétgólos előnyről kikaptunk 3–2-re. A többi meccsen maximumot nyújtottak a srácok! A múlt heti borzalmas játékunkat feledtetni tudtuk. Ha a kapu előtt még határozottabbak leszünk, akkor ez a teljesítmény még jobb eredménnyel is párosulni fog

– mondta Hujber Gábor a torna után.