Fájó vereség a Puskás Akadémia ellen

Fájó vereség a Puskás Akadémia ellen

U17-es csapatunk féltucat gólt kapott a bajnokság listavezetőjétől.

Puskás Akadémia U17 – Illés Akadémia-Viktória U17 6–0 (3–0)
Illés Aka.-Viktória U17:
Kocsis P. (Spilenberg M., 46.) – Farkas B. (Czuczai M., 70.), Csarnai Z., Ceglédi B., Nagy B. (Stadler K., 46.) – Kleinert P. (Giczi K., 84.), Harangi L. (Tóth L., 70.), Csombor L. (Hopp K., 84.), Csáki E. – Gyócs-Németh C. (Simon E., 54.), Mesterházy I. Vezetőedző: Győrffy Mátyás.

Októberben Szombathelyen is győzni tudott a Puskás Akadémia U17-es csapata, ennek ellenére bíztunk benne, hogy sikerül Felcsúton meglepetést okozni, pontot szerezni. A mai azonban nem a mi napunk volt, a hazaiak Szalay Gyöngyvér és Nagy Nikoletta találataival már az első negyedóra vége előtt két góllal vezettek. Lehet, hogy a hamar jött hátrány kicsit el is kedvetlenítette akadémistáinkat, lehet, hogy csak a koncentrációt lazította: a sok „lehet” mellett az bizonyos, hogy a csapat elkerülhető gólokat kapott és nem nyújtotta azt a teljesítményt, amely a játékosok tudása, valamint az elvégzett munka alapján elvárható lenne.

Rengeteg tanulsággal szolgált a mai mérkőzés. A hat gólból négyet rögzített játékhelyzetből kaptunk, ami azt mutatja, hogy a fontos pillanatokban nem koncentráltunk eléggé. Természetesen – ez hozzátartozik az igazsághoz – egy pillanatig sem vitatható, hogy az ellenfelünk jobb teljesítményt nyújtott ma, mint a mi csapatunk. Sajnálom a mérkőzést, az eredményt, de ha a saját bőrünkön kell megtapasztalni, mi történik akkor, ha nem koncentrálunk eléggé, ám legyen! Tanulnunk kell belőle és kijavítani a hibákat

– mondta Győrffy Mátyás vezetőedző.