Ezúttal szünet előtt szereztek hat gólt U13-asaink

Ezúttal szünet előtt szereztek hat gólt U13-asaink

Az első alkalommal a második félidőben lőttek féltucatot Nagy László tanítványai a Lurkó UFC U14-eseinek, most viszont az első játékrészben játszottak ellenállhatatlanul ifjú akadémistáink.

Illés Akadémia U13 – Lurkó UFC U14 6–2 (6–1)
Illés Aka. U13.: Varga N. – Laczó, Szakály, Hányi, Axnix – Hideg, Tóth D.,  Bosnyák Botond – Horváth Á., Moldován, Grádvohl. Cserék: Nagy Zs. – Angler, Bosnyák Bence, Tasnádi Zs. Vezetőedző: Nagy László.
Gólszerzők: Moldován (3), Bosnyák Botond, Horváth Á., Tóth D.

Rövid időn belül második alkalommal játszott edzőmérkőzést Nagy László legénysége a Lurkó U14-es együttesével. Az előző alkalommal ifjú akadémistáink 0–0-s félidő után 6–1-re nyertek. Most viszont már a találkozó 5. percében előnyt szerzett egy szép akció végén Bosnyák Botond. Ennek azonban nem sokáig örülhettünk, mivel a Lurkó szinte „postafordultával” válaszolni is tudott. 1–1-es állást követően viszont enyhe túlzással élve brillíroztak Nagy László tanítványai, akik a szünetig még ötször vették be az ellenfél kapuját. A gólgyártásban Moldován Levente járt az élen: kétszer lábbal, egyszer pedig fejjel volt eredményes. Rajta kívül Horváth Ármin egy nagy vágta után talált a kapuba, míg Tóth Dénes 17 méterről bombázott a hálóba. Így a félidőben 6–1-re mentek a mieink.

Szünet után maradt a mezőnyfölényünk és helyzetekben sem volt hiány, ám a gólok már elmaradtak. A Lurkó viszont a 64. percben szépíteni tudott egy gyors kontra végén, ezzel pedig ki is alakult a 6–2-es végeredmény.

Egy hasznos mérkőzésen vagyunk túl. Az első félidőben a helyzeteink nagy részét kihasználtuk. Akadt még ezeken kívül is bőven lehetőségünk. A második játékrészre viszont váltottunk. Többen is más poszton szerepeltek, így picit talán még felfordulás is volt. Nem érezték a srácok a távolságot, nem tudták, hogy ki, hol és merre. Az ellenfél szervezetten, jól játszott. Jó kis meccset játszottunk. Hibáinkból tanulunk. Sok tapasztalattal gazdagodhattunk

– összegezte a látottakat Nagy László vezetőedző.