Továbbra is menetel az Illés Akadémia Spirit R6 csapata

Továbbra is menetel az Illés Akadémia Spirit R6 csapata

Újabb hat pontot termelő hétvégét tudhat magáénak az esport szakosztályunk.

Ahogy ahhoz már hozzászokhattunk, az Illés Akadémia Spirit tabellaelső R6 csapata ki-ki meccset játszott. Az ellenfél ezúttal a második helyen tanyázó WnP együttese volt. A mieink már nagyon várták a mérkőzést, hiszen réges rég nem találkoztunk a Work and Play Club csapatával. Ők egyébként az eredményeik alapján nagyon együtt vannak, egyértelműen látható a fejlődésük a tavalyi szezon óta. Ez a jó forma megvan a mostani küzdelemsorozatban is, hiszen az előző fordulóban a szezon talán legnagyobb meglepetéseként 7–1-gyel küldték haza a tavalyi második helyezett WiLD Multigaming csapatát.

A mérkőzés izgalmas volt, 3–3-mal fordultunk a második félidőre, azonban a védő oldalunkat nehezen tudta feltörni a WnP, így 7–4-re be tudtuk húzni az ötödik fordulót.

A következő körben a Nice Gaming volt az ellenfelünk. Ez azért külön érdekes, mert az a Mérész „SirBoss” Ferenc játszik ott, aki alig egy éve a világ legjobb Rainbow 6 csapatában a G2-ban szerepelt Niclas „Pengu” Mouritzen oldalán. Az N6 jól is kezdte a meccset, 4–2 re vezettek a félidőben. Azonban amikor a védő oldalra fordultunk, ott egy kört sem sikerült nyernie az Nice Gamingnek, többek között játékosunk Megyes „Fantazy” Mihály csodás játékának köszönhetően, így ezt a fordulót is 7–4-re nyertük meg!

Jelenleg továbbra is a tabella élén állunk, 16 ponttal!