Értékes ponttal őrizte meg idei veretlenségét az U19

Értékes ponttal őrizte meg idei veretlenségét az U19

Óriási küzdelemben szerzett bravúrpontot Budaörsön U19-es csapatunk.

Budaörs U19 – Haladás-Viktória U19 1–1 (1–1)
Haladás-Viktória U19:
Szabó K. – Vámos T., Kováts A., Szabó L. (Csejtei E., 46.), Molnár R. – Simon F., Pálfy B. (Kránitz K., 27.), Saly V. – Balogh S., Pálmai E., Németh L. (Jánosi D., 46.). Vezetőedző: Tebeli György.
Gólszerző: Németh L. (45., 1–1)

Két olyan csapat találkozott Budaörsön, amely 2021-ben még nem szenvedett vereséget. A házigazda zöld-feketék minhárom idei meccsüket megnyerték, legyőzték a Ferencvárost és az MTK Hungáriát is, azaz ez a forduló magasra tette a lécet U19-es lányaink előtt.

Tebeli György gárdája pedig bizonyította, hogy nem csak tizenegy ügyes akadémistánk van, hanem a keret masszív: hét U19-es játékosunk segítette Diósgyőrben a felnőtt csapatot, de a Haladás-Viktória így is állta a sarat. A lányok, ha kellett „csúsztak-másztak”, ha kellett segítették egymást, és ez most pontot ért.

Tény, a szerencsével sem álltunk hadilábon. A budaörsi Kollár Zsanettnek a szél támogatásával lőtt bombagóljára az első félidő legvégén, nagyon szép támadásból – Molnár Réka remek gólpasszát rúgta Németh Liza a hálóba – válaszolt a Haladás-Viktória, majd a második félidőben a hazaiak előbb tizenegyest, majd ziccert is hibáztak.

A lényeg azonban az, hogy U19-eseink végig, a „legnagyobb szélben” is álltak a lábukon, és nagyon értékes döntetlennel őrizték meg idei veretlenségüket.

A legfontosabb, amit el kell mondanom a meccs kapcsán, hogy minden tiszteletem a lányoké! Le a kalappal előttük! A szív diadala volt ez a mérkőzés, amelyet én győzelemként élek meg! Látom rajtuk, hogy ők is ilyen felhőtlenül örülnek. Sokat tettek azért, hogy pontot tudjunk szerezni. Mindenki hozzátette a magáét a mérkőzéshez, a cserék is nagyon jól szálltak be. Közülük külön is ki kell emelnem az U16-os csapattól érkezett Csejtei Emit, aki most játszott először nálunk, nagyon fiatal, még nincs tizenöt éves, ennek ellenére remek teljesítményt nyújtott, minden labdaérintésénél a legjobb megoldást választotta. Örülök, hogy megőriztük tavaszi veretlenségünket, büszke vagyok az elmúlt két hónapban közösségé formálódott csapatra

– értékelt Tebeli György vezetőedző.