Hétszer köszönt be az U15

Hétszer köszönt be az U15

Egy hét alatt kétszer nyert Németh Richárd csapata, és ezen a két találkozón tíz gólt értek el a srácok.

Illés Akadémia U15 – Pécsi MFC U15 7–0 (2–0)
Illés Aka. U15.: Molnár-Végh – Kopácsi B. (Takács-Földes, 53.), Stefanich, Balikó (Baranyai, 65.), Szentkirályi (Horváth A., 65.) – Kopácsi Á., Csörnyei (Bodrogi, 53.), Bolla – Horváth B. (Bonchis, 41.), Katona, Sabia (Wolf, 48.). Vezetőedző: Németh Richárd.
Gólszerzők: Katona (19., 43., 80.), Kopácsi Á. (34., 64.), Bonchis (51.), Stefanich (77.)

Rögtön a mérkőzés elején támadólag léptek fel Németh Richárd tanítványai, ám az első gólra így is a 19. percig kellett várni. Ekkor Katona István értékesítette a saját maga által kiharcolt 11-est. A folytatásban is mezőnyfölényben maradtak U15-ös akadémistáink és a 34. percben növelték is az előnyüket: Kopácsi Áron talált be egy jobb oldali szögletet követően. Mivel több gól már nem esett az első félidőben, a szünetben 2–0-ra vezettek fiataljaink.

Térfélcserét követően viszont már szinte futószalagon jöttek a ziccerek és a gólok is. A 43. percben Katona István, míg az 51. minutumban a csereként beálló Bonchis Olivér zörgette meg a vendégek hálóját, és ezzel lényegében el is döntötték a három bajnoki pont sorsát. Ettől függetlenül nem álltak le növendékeink és a 64. percben Kopácsi Áron gólja után már 5–0 volt az állás. Az utolsó pillanatokban előbb Stefanich Mirkó lőtt a hálóba egy kapufáról kipattanó labdát, majd pedig Katona István talált be átlövésből, így pedig ki is alakult a 7–0-s végeredmény.

Elégedett vagyok, mert a srácok úgy játszottak, ahogyan azt előzetesen megbeszéltük. Türelmesek voltak, annak ellenére is, hogy az elején még pár helyzet kimaradt. Később aztán jöttek már a gólok is, és egy szép győzelem lett a mérkőzés vége

– nyilatkozott a találkozót követően Németh Richárd vezetőedző.