Értékes pontot szerzett az U17-es korosztályunk

Értékes pontot szerzett az U17-es korosztályunk

A Vasas otthonából hozott el egy pontot a Sátori-legénység.

Vasas Kubala Akadémia U17 – Illés Akadémia U17 2–2 (1–0)
Illés Aka. U17.: Szekeres – Kovács A. (Németh Á., 46.), Tóth K., Kozári, Horváth H. – Kovács P. (Lórántfy, 46.), Vigh, Kállai Z. (Vert T., 86.) – Horváth B., Tama, Iván. Vezetőedző: Sátori Barnabás.
Gólszerzők: Kállai Z. (59., 1–1), Kozári (79., 2–2)

Valamivel többet birtokolta a labdát a hazai csapat, és az első félidő közepén egy átlövésből meg is szerezték a vezetést. Fordulás után aktívabb lett a zöld-fehér együttes, és Kállai Zalán szép egyéni akciója után az egyenlítésnek örülhettünk. Sajnos nem sokáig, mert öt perc egy büntetőből megint a Vasasnál volt az előny. Azonban a mieink nem adták fel, és egy oldalról belőtt szabadrúgást követően Kozári Norbert ismét döntetlenre alakította az eredményt, ami a lefújásig nem is változott.

Volt egy tervünk, de ezt az első félidőben nem tudtuk megvalósítani, 45 perc kellett ugyanis ahhoz, hogy hozzászokjunk a műfűhöz – még nem edzettünk idén ilyen talajon. Az első félidő a Vasasé volt. A szünetben megbeszéltük a történteket, ez pedig jól sült el, és a cserék is hozzá tudtak tenni a játékhoz. Kiegyenlítődött a meccs, azt játszottunk, amit tudunk, és amit szerettünk volna. Összességében értékes pontot szereztünk

– értékelt a találkozót követően Sátori Barnabás.