Előnyben is, hátrányban is: döntetlen a vége

Előnyben is, hátrányban is: döntetlen a vége

Izgalmasan alakult az Illés Akadémia U13 mérkőzése.

Illés Akadémia U13 – Fehérvár FC U13 3–3 (2–0, 0–3, 0–0, 1–0)
Illés Aka. U13:
Dudás – Majlinger, Tóth N., Husz, Lajos – Németh L., Máté, Lengyel – Baranyi. Cserék: Boda, Molnár B., Bangó, Novák. Vezetőedző: Sátori Barnabás.
Gólszerzők: Németh L. (2., 1–0), Lajos (11., 2–0), Bangó (65., 3–3)

Hazai pályán szerepelt ismét Sátori Barnabás együttese: a mieink a Gyirmót elleni vereséggel (1–4), valamint a Király SE elleni idegenbeli győzelemmel (1–0) hangoltak a Fehérvár FC elleni rangadóra. A piros-kék nyertek Veszprémben (3–1) és legyőzték a Gyirmótot (6–2), míg a Zalaegerszeg ellen ikszeltek (1–1).

Álomszerűen indult a találkozó, hiszen bő 10 perc után már két góllal vezettünk. Először egy remekül felépített támadás után Németh Levente szerzett gólt, majd Lajos Patrik átlövésével már kétgólos volt az előnyünk.

A második negyedben szűk öt perc három gólt is kaptunk. Előbb szabadrúgásból szépítettek a fehérváriak, majd két labdavesztés után is betaláltak, így megfordították az állást, a nagyszünetre mi mentünk hátránnyal, 2–3.

A térfélcsere után mi alakítottunk ki sokkal több helyzetet, betalálni aztán negyedórával a meccs vége előtt sikerült. Egy labdaszerzés után Németh Levente átadásából Bangó Benedek kilőtte a kapu hosszú oldalát, ezzel kialakítva a 3–3-as végeredményt.

Nagyon jól kezdtük a meccset, az első 20 perc teljesen a miénk volt, domináltunk és teljesen megérdemelten vezettünk 2–0-ra, hiszen a mi akaratunk érvényesült. Kiegyenlítettebb lett a második etap, sajnálatos módon azonban egy ötperces rövidzárlatunkat abszolút kihasznált a Fehérvár és megfordították az állást. Úgy jöttünk ki a térfélcsere után, hogy gólt-gólokat szereznünk és megint a magunk javára fordítjuk az eredményt. Ehhez meg is voltak a ziccereink, amelyek közül egyet tudtunk gólra váltani. Közben akadtak lehetőségeik a vendégeknek is, de azért a nagyobbak előttünk voltak. Ki-ki meccs lett így a végére. A játék képe alapján igazságos a döntetlen, a helyzetek száma és minősége alapján talán mi álltunk közelebb a győzelemhez, de nem vagyok elégedetlen, mert az elmúlt hetekben gyakoroltakból nagyon sok mindent visszakaphattam ma. Gratulálok mindkét csapatnak, mert az U13-as korosztály szintjén egy rendkívül színvonalas mérkőzést játszottunk

– nyilatkozta Sátori Barnabás.