Elmosta az eső a rajtot

Elmosta az eső a rajtot

A mostoha időjárás miatt elmaradt az Illés Akadémia Edzőinek idei első mérkőzése a városi kispályás labdarúgó bajnokság A-csoportjában.

A legmagasabb osztályban címvédő csapatunk március 31-én, csütörtökön kezdte volna meg szereplését a pontvadászat tavaszi szezonjában. Azonban az  egész napon át tartó esőzések miatt a Sportliget salakos pályái játékra alkalmatlanná váltak, így a PESZI FC elleni derbink elmaradt. Remélhetőleg holnap, azaz kedden már semmi akadálya nem lesz annak, hogy Kóbor László legénysége pályára léphessen. A sorsolás alapján 19.30 órakor az Atlantisz Sé SE vár majd a mieinkre, azaz egy igazi rangadóval kezdünk, ugyanis soros ellenfelünk a második helyen áll jelenleg, míg Edzőink a harmadik pozíciót foglalják el. A két gárda ősszel nem találkozott egymással, mivel különböző okok miatt nem tudtunk kiállni az Atlantisszal szemben, így a három bajnoki pontot ők kapták. Most azonban lehetőségünk lesz arra, hogy a pályán bizonyítsunk ellenük.

A sorsolás alapján a nagy rivális Don Pepitóval május 12-én találkozunk majd. Bízunk abban, hogy akkor is versenyben leszünk még az aranyéremért vívott csatában. Jelenleg a DP 11 meccs után 25 ponttal rendelkezik. A Sének 22, míg nekünk 19 van, tíz-tíz mérkőzést követően.