Az U16 duplázni fog a héten

Az U16 duplázni fog a héten

Egy hazai meccsünk lesz, ennek a helyszíne a Haladás Sportkomplexum.

Az U19-es együttesünk hét edzésre számíthat, majd szombaton Budapesten, a tabellaelső MTK vendégeként játszanak bajnokit Horváth Rudolf és Horváth András tanítványai.

Kovács László és Nagy József korosztálya hat tréningen vesz részt, és a péntek délelőtti mozgás után buszra száll a társaság. Szombaton ugyanis a DVSC-DLA otthonában kerül sorra az U17-esek 6. tavaszi fordulójára.

Az U16-osokra két bajnoki vár a héten. A Németh Richárd–Körhöcz György-edzőpáros hétfőn és kedden is egy-egy foglalkozást tart, majd szerdán elutazik a társaság Budapestre, ahol a Honvéd-MFA vendégeként játszunk. Csütörtökön és pénteken szintén egy-egy tréning van a programunkban, aztán szombaton újabb pesti túra következik: ezúttal az MTK lesz a pályaválasztó.

Sátori Barnabás és Varga Roland együttese – hét tréning mellett – szombaton rangadót fog vívni. Az Újpest FC vendége lesz az Illés Akadémia U15.

Szűcs János öt edzést tart: minden hétköznap délután. Szombaton 12 órakor a Haladás Sportkomplexumban fogadják az U14-es zöld-fehérek a Puskás Akadémia együttesét.

Öt edzést követően Nagy László U13-asainak, míg hasonló program után Tóth Zsolt U12-eseinek is győri túrát ír elő a bajnokság kiírása: nyugat-dunántúli zöld-fehér rangadón szerepelnek csapataink.

Faggyas Milán korosztálya, az Illés Akadémia U11, valamint Biegner Dániel U10-esei is minden hétköznap délután edzenek. Hujber Gábor U9-esei a kedd és a péntek is szabad lesz. Mindhárom korosztályunk vasárnap Kaposvárra buszozik, ahol Bozsik Kiemelt Tornán játszanak a gyerekek.

Pados József U8-asai hétfőn, szerdán és csütörtökön szabadtéren, Szabó Róbert U7-esei kedden és csütörtökön a Dési Iskolában, pénteken már szabadban edzenek. Mindkét korosztályunk részt vesz a saját rendezésű Bozsik-fesztiválon.

A Tebeli György által irányított Illés Akadémia női U19 hétfőn szabadnapot kap, keddtől-péntekig pedig hatszor fog edzeni. A hétvégén nem lesz bajnokijuk a lányoknak.

A leány U17-eseknek hét edzés szerepel a programjukban, a leány U15-nek hat. Győrffy Mátyás és Ferencsik Evelin együttese, valamint Luki András és Kollár Panna tanítványaira is szombaton utaznak el, és vasárnap Szegeden lépnek majd pályára.